tiistai 2. lokakuuta 2012

Shopping in Paris

Hei taas rakkaat (toivottavasti myös rikkaat, tuskin kukaan tahtoo köyhä olla TOISIN kuin eräs "ystäväni")
Ajattelin nyt taas tulla kirjoittelemaan tänne vielä ennen piknikille lähtöä! Että se Igor keksii aina kaikkea ihanaa! Kyllä kannatti laittaa se kamala Diego vaihtoon, ei haittaa pätkääkään.
Igor on niin komea herrasmies, että siitä te voitte vain haaveilla. Suomesta siis ei todellakaan löydy mitään tälläistä.
Voisin nyt tässä aluksi vaikka puida hieman suomalaisten junttiudesta.
Ensinnäkin, hyvin monet (siis kaikki muut paitsi seurapiireissä olevat/julkkikset) eivät osaa pukeutua, eivät sitten yhtään! Vanhat kulahtaneet vaatteet päällä ja niissä muka kelpaa lähteä ulos? Ei tulisi kuuloonkaan. (Minähän en itse henkilökohtaisesti omista yksiäkään vanhoja saati kulahtaneita vaatteita, laukkuja, kenkiä eikä mitään muutakaan!)
Ihmiset ovat Suomessa aina niin epäystävällisiä. Eräs "ystävänikin" pahoitti mielensä kun puhuin hänelle ystävälliseen sävyyn Ranskan matkastani ja siitä miten ihanaa täällä on esimerkiksi nukkua. Noh, ei mikään ihme. Hän tuskin koskaan on matkustellut suomen rajojen ulkopuolelle. Juntti mikä juntti.
Suomalaista miestä en ikimaailmassa tahtoisi. Johan sitä lehdistä lukee kun ne kaappailee lapsia ja ties mitä muuta.. Mielummin myisin koko omaisuuteni kun sellaisiin juntti ukkoihin koskisin.

No mutta, nyt varsinaiseen asiaan eli siihen mitä olen jo pienen hetken Ranskassa oloni aikana ehtinyt ostaa. Rahaa on mennyt täällä paljon, mutta rahastahan minulla ei ole pulaa (:
Minulla oli jo tänne tullessa Amerikasta tilaamiani vaatteita 2 tonnin edestä noin 3 laukullista,
mutta ikinä ei voi olla liikaa ihanaa vaatetta, eihän?

Olen kierrellyt kalliit ja kuuluisat putiikit ystäväni Isabellan kanssa. Hän tietää Pariisin helmet ja ehdottomat shoppaus kohteet.
On tullut kyllä kauppoja kierreltyä. Täältä on irronnut tavaraa mukaan ihan eritapaan kuin suomessa. Mekkoja, laukkuja, kenkiä, hameita ja toppeja, niitä kaikkia olen ostellut yllinkyllin.
Ehdoton suosikkini on vaaleanpunainen Channelin mekko. Korostaa ihanasti vaaleita hiuksiani ja sinisiä sädehteleviä silmiäni. Puen tuon kyseisen mekon päälleni kun lähdemme illalla Igorin kanssa piknikille. Tulee todella mukava ilta, sen voin taata! Igorin seurassa ei ole ikinä tylsää.
Vielä ennen iltaa aijon käydä manikyyrissä, laitattamassa hiuksiin kampauksen ja meikin. Mikään toimeenpide ei maksa minulle mitään, sillä ystäväni Lorenzo omistaa tuon salongin.

Iltaa odotellessa,
Sigrid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti