maanantai 8. lokakuuta 2012

Million views

Bonjour,
siinä otsikossahan se luki, kyllä vain (: Blogiani on nyt miljoonaa kertaa katsottu, ai että tekee hyvää nähdä noinkin tähtitieteellisiä lukuja! Mutta nyt täytyy kyllä vähän torua teitä. Ei luulisi olevan vaikeaa nähdä sen verran vaivaa, että liittyy lukijaksi tai KOMMENTOI. Huomaan kyllä että olette todella laiskoja ihmisiä, tai sitten vain uusavuttomia mikä on kyllä suomalaisilla harmittava taipumus. Ehkä alan kohta kirjoittamaan englanniksi tai ranskaksi, niin lukijapiiri varmaan muuttuisi vähän hienostuneemmaksi. Igor kehui blogiani oikein kovasti, hän se osaa sanoa juuri oikeat sanat <3

Perjantaina lähteekin lento New Yorkiin ja Igor tulee mukaan, siellä sitten seuraava kuukausi shoppaillen vietetään, tai näin olisi aikomus (: Siitä tulee tavallaan meidän häämatkamme, vaikka alunperin tarkoitus on tietystikkin auttaa ja tukea ystävääni synnytyksessään. Odotan jo Igorin seuraavaa yllätystä.



Kunhan palaan New Yorkista, on tietysti heti kaikkea seurapiirien menoa, kuinkas muutenkaan. Innollahan minua jo odotellaan takaisin suomenmaalle, mutta odottakoot. Kuitenkin, The Tigerin seurapiiri-iltamiin saapuvat vain parhaat, rikkaimmat ja kuuluisimmat mutta valitettavasti aivan viime päivinä olen joutunut tilaisuuden yhtenä järjestäjistä pyyhkimään muutaman nimen listalta (tiedätte kyllä keitä muutamaa tarkoitan, jos olette seuranneet tempauksiani). En vain millään voi kutsua henkilöä joka on heti valmis kieltämään minut, kun kysytään. Mutta sitä en kyllä muistele enää.

Onneksi olen täällä ihanassa Pariisissa, sain jo traumat siitä teidän suomestanne. Eräänä päivänä Stockmannin (siis ihan totta, stockan!) lähistöllä eräs kiertävä kirpputori tuli myymään resuisia nyyttejään ja ryysyjään minulle. Aivan kuin minua kiinnostaisi käytetyt kamppeet, mitään yhtä törkeää en ole kuunaan kuullut.

Olen tietysi seurannut suomen otsikoita, ei teillä kyllä hyvin mene. Taitaa olla ajankysymys milloin koko maa menee konkkaan, koska siellä te huijaatte sairaslomaa ja käytte oikeudenkäynnissä veneonnettomuuksista. Minun ei tarvitse mokomasta stressata, koska täällä suomessa ei koskaan käy mitään vastaavaa.



The Tigerin seurapiiri-iltamissa meidän ei tarvitse sietää alempaa luokkaa. Sinne tulee varmaan vain vähän väkeä, suomessa kun on surkeat seurapiirit ja vain muutama oikea julkkis. Ihana Johanna ja Martsa tulevat ainakin varmasti, siitä ei ole epäilystäkään. He eivät mistään hinnasta jättäisi tälläistä väliin. HKn makkara saattaa kyllä tulla ovelle "kerjäämään" sisäänpääsyä mutta hän on nyt kyllä lopullisesti Tigerin mustalla listalla. Kuulin huhuja, että hänet käännytettiin jopa erään hyvinkääläisbaarin ovilta, hohhoijaa. Hän on kyllä menettänyt täysin arvotuksensa silmissäni.

Ei minulla muuta, nyt pitää taas mennä katsomaan mitä se Igor suunittelee (: Onnea vain teille sinne sateiseen suomeen!
- Sigrid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti