maanantai 1. lokakuuta 2012

My New Enemies

Hei ihanuudet!
Täältä Ranskasta nyt kirjoittelen, voi kuinka ïhanan rentoa täällä onkaan! Kyllä vain, täällä minä tapailinkin seurapiireissä Igorin, hän on kyllä paljon komeampi (ja rikkaampi) kuin se hikinen vanha Diego. Tutustuin Igoriin Ranskassa asuvan seurapiireissä olevan ystäväni Camillan kautta, itseasiassa voisi sanoa että Camilla paritti meidät hihi (:

Igor onkin nyt yöpynyt täällä minun luonani ja sovimme täksi illaksi uudet treffit seudun hienoimmassa ravintolassa! Siitä tulee kyllä hienoa, tuskin maltan odottaa mitä hän keksii. Jotain yllätystä kovasti lupaili.

Mutta kuten kuvasta näkyy, ei kaikki ole niin ihanaa (ainakaan kotosuomessa!) Eräs nimeltämainitsematon henkilö, jolle jopa lupailin paikkaa suomen seurapiireistä ja jolle töitäkin yritin hakea esimerkiksi Maikkarilta. Olisi hän saanut paikan BB-tuotannostakin, mutta ei tosiaankaan enää saa sillä hän laitteli facebook tilaani tälläisen viestin, kun olin kehuskellut ranskassa oloani. Tässä se järkyttävä viesti nyt tulee;
Jää vain sinne idioottimaiseen Ranskaasi jos saat siitä jotain tyydytystä, humanoidi perkele. Minä sen sijaan aion pysyä Suomessa, sillä koen olevani aivan tyytyväinen täällä. Minua kiinnostavat vain seurapiirit joihin aion kyllä päästä ääliö.
Siitäpäs sai. Seurapiireihin hänen on turha enää yrittää. Kutsuinhan hänet jopa luokseni saunailtaan, johon olisi saapunut myös julkisuuden henkilöitä kuten ihana Johanna, mutta turha luulla että se enää onnistuu. Hän olisi saanut tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin, erityisesti entisiin BB-asukkaisiin ja julkisuuden henkilöihin mutta nyt se mahdollisuus on evätty ainakin niin kauan kunnes hän ei pyydä anteeksi.

Huomenna taas uutisia Ranskasta ja Igorista <3,
Sigrid <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti