torstai 11. lokakuuta 2012

Oh My God Why You Do This For Finland

Mitä helvettiä juuri luin!
Iltalehden otsikot, katsoin tietysti onko minusta uutisoitu jotain kun minua jahdataan maailmanlaajuisesti (jopa ystäväni Johanna otti yhteyttä, hänelle tietysti kerroin olevani kunnossa sekä vanha ystäväni Riitta). Tietysti olen, elämä rullaa hyvin täällä Nykissä Garretin ja Jackin kanssa, tapailen siis molempia samaan aikaan mutta se ei ole suinkaan mikään ongelma heille ;) Minusta on monelle. Garretin tapasin viiden tähden klubilla jossain Time Squaren nurkilla New Yorkin sydämmessä kun taas Jack tuli miitattua Manhattanilla, hän tuli kehumaan ulkonäköäni, mitä itsestäänselvyyksiä. On oikein mukavaa että minulla on nyt kaksi miestä niin ei tule samaa ongelmaa kuin Igorin kanssa. Garret on tumma ja Jack on vaalea.



Catherine on aivan ihana (Cathiksi häntä kutsutaan mutta teille alempiluokkaisille hän on Catherine). Catherine omistaa avoauton ja rikkaan luksuspilvenpiirtäjän. Hänen vanhempansa ovat rikkaitaja jättivät ennakkoperintöä miljoonia ja taas miljoonia dollareita. Cathilla ei kyllä rahasta ole pulaa niinkuin ei tietenkään minullakaan. Cath on uusi best friendini, hengailemme kokoajan yhdessä ja hänkin saa välillä lainata Garretia ja Jackia.
Kun puhuin muutaman sanan suomesta, Cath kysyi onko se jotain syötävää. Eli ei, nämä hienostoihmiset eivät tiedä luojan kiitos mitään teidän surkeasta maastanne (kukapa haluaisikaan tietää, itsekin olisin onnellisempi jos EN tietäisi!)

Hän on samaa ikäluokkaa, ja aivan yhtä tyylitajuinen ja kartalla uusimmasta muodista kuin minäkin. Tänään menemme muotimessuille ja ylihuomenna julkkisiltamiin yhdessä esim. Adamin, Tinan, Britneyn, Justinin, Rebeccan ja muiden supertähtien kanssa. Catherine on ystävä heidän kaikkien kanssa niinkuin minäkin.



Siinä on Catherinen omistama rakennus, pilvenpiirtäjä joka toimii myös viiden tähden luksushotellina jonka Catherine tietysti omistaa. Hän ei tosin itse tee mitään hanttihommia vaan käy poimimassa rahat ja antaa tietyt suuret liksat julkisuudestakin tutuille työntekijöille (: Catherine on niin kiltti ja hyväsydämminen, ikinä en ole kuullut hänen sanovan pahaa kenestäkään niinkuin en minäkään sellaista tee.

Catherine yrittää todella saada minua jäämään New Yorkiin, hänen mielestään sovin tänne kuin nenä päähän. Stacysta taas ei tarvitse enää puhua sillä hänen lapsensa isä on DUUNARI, kuvitelkaa duunari New Yorkissa. Tosin he muuttivat Salt Lake Citystä, voi että minua säälittää. Hän on joku levyhitsaaja, Stacy on menettänyt kokonaan tyylitajunsa. Kuulin hänen puhuvan puhelimessa Käpyn kanssa retkestä suomeen Bodomjärvelle! Kammottavaa.

Kiitos vain tästäkin järkytyksen määrästä, en olisi Stacy sinusta uskonut. Katsotaan jaksanko kirjoitella vähään aikaan, nyt olen kyllä voimani menettänyt.
Sigrid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti