tiistai 30. lokakuuta 2012

Sandy strikes back

Hei kaikki rikkaat ja rakkaat ystäväni!
Kamalia on tapahtunut rakkaassa New Yorkissa. En voi ymmärtää miksi myrskyt koettelevat niin ihanaa paikkaa, tulisi vaikka tänne suomeen mielummin riehumaan. Täällä ei ole mitään menetettävää. Juuri nyt eräs suomalaisjuntti on koetellut hermojani, pyörittelee minua ja erästä tyylitöntä tallukaa samaan aikaan flirttailemalla sosiaalisessa mediassa. Voin sanoa suoraan että ei tuollainen pulliainen minua kiinnosta, pitäkööt sen samanarvoisen junttinsa. Menkööt vaikka Helsingin asematunneliin yöksi toisiaan lämmittämään spurgujen seuraan, muuhun ei taida olla rahaa (edes espooseen tuloon helsingistä, mikä on sentään minimaalinen summa) Mutta ymmärtäähän sen, mehän olemme suomessa, sivistyksen auttamattomassa takapajulassa.

En saa yhteyttä Cathiin, toivottavasti hän on kuitenkin kunnossa. Tai tottakai hän on, hän on kaupungin sisukkain ja rikkain. Hän varmasi ystävystyy Sandyn kanssa, teelle menevät. Mutta ovat ne myrskyt täällä suomessakin koetelleet, nimittäin kamalaakin kamalammat syysmyräkät.

Olen niin läpeeni kyllästynyt tähän maahan, asuisin mielummin vaikka Irakissa. Onneksi lähden Thaimaaseen, ottamaan hermolomaa. Johannes osti vahingossa bemarin, vaikka halusin jaguaarin. Tyystin kaksi eri automerkkiä, miten ne voi sekoittaa?



Tätä minä esitteitä näytin, ja tälläinen tuli;



Käsittämätöntä touhua. Jätin hänet heti, mutta otin auton silti, vaikkakin aion vain kolaroida sen ja ostaa vakuutusrahoilla uuden. Igor soittelee vieläkin perääni, on hän kyllä aikamoinen takiainen. Se f*cking tarjoilija on raskaana Diegolle.

Tänään oli taas aamupahoinvointia, olenhan jo kolmannella kuulla. Lapsi on luultavasti Simon Cowellin, olimmehan X-Factorin jälkeen takahuoneessa, heh. Siitä ei ole varmuutta, lapsi saattaa olla myös erään BB-julkkiksen neloskaudelta mustahiuksisen miesläyhääjän. On tullut monia kokeiltua.

Ensi kerralla lisää näistä puuhailuista,
Sigrid.

3 kommenttia:

  1. Viimeistään tästä postauksesta ymmärtää kyseessä olevan HYVIN huono trolli

    VastaaPoista
  2. Hahahha, ihan oikeesti. Sulla ei taida olla ihan todellisuudentaju kunnossa mutta ainakin hyvää läppää väännät. Ai että oikein Simon Cowellin lapsi, vastahan sä olit nykissä ja äsken kirjotit olevasi kolmannella kuulla. Onko kyseessä neitseellinen hedelmöittyminen vai lensikö mr.cowell painamaan sua ranskaan? :'D
    Enpä usko että suomalainen vetyperoksidistrippari löytää jotain multimiljonäärejä. Saati tuntee jenkkiläisiä julkkiksia. Sitä paitsi autot, jotka väität omistavasi, eivät ole rekisteröityjä suomeen, mikä vaaditaan että saat ajaa niillä, mäntti.
    Oot kyllä aikamoinen trolli tai ihan vaan pipipää.
    haters gonna hate.

    VastaaPoista