lauantai 6. lokakuuta 2012

Big Brother House 2012

Hei,
nyt olen kyllä tuohtunut ja järkyttynyt. Mitä idiootteja ne siellä BB talossa luulevat olevansa, eikä kyllä ihmekkään että moista tapahtuu _suomessa_ , on täällä ranskassakin joskus BB ollut eikä tuollainen olisi siellä todellakaan mahdollista. Aivan puistattavaa, selvennykseksi siis että tämä tarrakirjaksi itsensä tatuoinut suomalaisjuntin perikuva Jouko meni lähentelemään nukkuvaa Johannaa, ja Johanna-rakas oli hyvin järkyttynyt herättyään. Eikä mikään ihme, kun sellainen tomppeli tulee intiimialueelle, minä olisin lyönyt ja kovaa ja poistunut vapaaehtoisesti niiden junttien joukosta mutta Johanna on niin hyväsydämminen <3 Tämänhän jälkeen Teija, Anne ja ne muut suomalaisuuden musertamat tomppelit menivät vieläpä haukkumaan ihanaa Johannaa! Ettäs kehtaavat. Syy oli kyllä aivan muualla.



On kyllä muutenkin ollut tämä kausi pohjanoteeraus. Ensin yksi pissiksistä luovuttaa koska on pettänyt kihlattuaan, voi luoja (tosin täysin odotettavaa suomalaisilta - aina vain petetään ja petetään, ja vieläpä BB-talossa. Itse en ikinä pettäisi rakasta Igoria)
Jonna A on kyllä varsinainen tyylitön tylli. Kävi jopa armeijan, ehkä se on joidenkin mielestä hienoa ja ihailtavaa mutta minä en löydä siitä yhtäkään hyvää puolta. Suomi saisi ihan hyvin mielestäni päätyä jonkun maan alaiseksi, typerää tämä suomen hallinto kun inistään muttei tehdä mitään. Noh, ei se minua paljon liikuta mutta käy vain sääliksi teitä jotka vietätte koko elämänne suomessa. Jonna A on joka tapauksessa malliesimerkki suomalaisjuntista.
Iida tuo ihme huuhailija, joka vain inisee ja pätee, luulee olevansa joku suurikin julkkis vaikka todellisuus on ihan toista. Suomessa ei voida edes tulla suureksi julkkiseksi, ettäs tiedät (ellei omista mammonaa tai ole minä). Kyllä tuo Iida varmaan seiskan bileristeilylle pääsee mutta ei minnekkään seurapiireihin todellakaan. Seiskan bileristeilyt ovat suomen pohjamutaa, sinne menevät vain ne ketkä eivät muualle pääse.
Katarina hänestä löytyy tarmoa ja taitoa. Ei ihme että muut kateelliset juntit häntä haukkuvat. He ovat vain kateellisia hänen kauneudestaan ja fiksuudestaan. Katarinalla on aina hiukset viimeisen päälle, ja hän on todellinen ilopilleri. Katarina on varmasti finaalissa, senhän on jo monta kertaa nähnyt kun tukijoukkoni äänestävät hänet aina vaan jatkoon.
Anne siinä vasta talon suurin juntti, ei minkäänlaisia käytöstapoja tai kunnioitusta, eikä edes hienostuneisuutta. Hän ei ole tainut käydä ranskassa tai ylipäänsä suomen ulkopuolella kuuna päivinä, muka 31 - vuotta. Veikkaisin enemmänkin 56! Tyylitaidoton ja tiedoton juntti.
Tea on ihan mukava, ainakin korkeammalla kuin pari muuta tuolla. Hän näyttää vähän ihanalta ystävältäni Johanna Tukiaiselta. Hän on oikea kaunotar talon tylsimysten joukossa, ei mitään pahaa sanottavaa.
Johanna ihana ystäväni, rakas shoppailukaverini, aina niin kauniina ja hehkeänä ja ehdottomasti tämän kauden voittaja, sitä tuskin voi kukaan kiistää <3 Vääryttä kokenut, (kuten minäkin) mutta arvonsa tietävä tuleva seurapiiriläinen, jonka kanssa tulen vielä monet viinit juomaan The Tigerissa ja kattohuoneistossani. Kohta minä astelen tuonne BB-taloon laittamaan asiat järjestykseen. Olen jo suunitellut, miten pääsen sinne.
Teija jos mahdollista niin vielä Anneakin juntimpi typerys, joka toivottavasti tajuaa häipyä tuolta itse jos ei nyt tule häädetyksi. Hän ei tiedä muodista mitään, eikä ihme kun on asunut _Rovaniemellä_ suomen takapajulassa.
Jonna I niin kateellinen Johannalle, mutta syystäkin kun itse on tuollainen vetyperoksidiblondi, jonka päähän mahtuu vain yksi ajatus ja se on Jouko. Tuollaista mustasukkaista hiirulaista ei jaksa kukaan katsoa.
Jouko sanat ovat loppuneet tämän juntin kohdalla....
Tomi ihan täysi suomalaisjunttien perikuva, hän varmaan tulee löytämään itsensä jostain pikkupippaloista jossa ovat mm. HKn makkara (tiedätte kenestä puhun) ja pari muuta arvotonta "julkkista"
Markus käsittämätön juntti, johan nimikin sen kertoo.
Tommi Miehistä paras, mutta siihen ei kyllä paljon vaadita.

Nyt olen niin tuohtunut että enempää en voi kirjoittaa. Noh, huomenna lisää tietoa Igorista...
Sigrid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti