keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Welcome to hell

Suomessa... Heräsin aamulla sateeseen. Oli kyllä kamala palata tänne kylmyyteen Espanjan (ja diegon) lämmöstä. Hetihän ne hankaluudet alkoivat lentokentällä, kun jouduin turvatarkastukseen. Olin kuulemma tuomassa liikaa tavaraa Suomeen... No, eihän se mikään ihmekkään ole sillä Suomesta ei saa mitään niin laadukasta. Kuitenkin selvisin tilanteesta sädehtivän persoonani avulla... Pääsin siis kotiutumaan kattohuoneistooni Eiraan, ja eilen yöllä pidin juhlat joihin kutsuin muutamia ystäviäni suomen seurapiireistä kuten Johannan (tiedätte kyllä ketä Johannaa tarkoitan) sekä Marion. Meillä oli oikein mukava ilta, viiniä joimme ja vertailimme matkakokemuksiamme. Mutta kyllä Johannalle vaan sattuu ja tapahtuu...

Itsekkin haluaisin joskus kokea samanlaisia hetkiä kuin ihana Johanna.



Tässäkin kuvassa hän on niin kaunis, että oikein kateeksi käy (tosin siihen minulla ei kyllä ole syytä). Ilta oli niin mukava kuin rupuisessa suomessa voi olla, ulkona satoi mutta sisällä tunnelma oli katossa. Lilluimme poreammeessa, ja kävimme saunassa.

Tänään heräsin masentuneena sateeseen, tuntui kuin sade olisi tullut katosta läpi (satoi niin rankasti). Tuntui kuin helvetissä olisi, mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän. Soitin vaihto-oppilas aikaiselle hostsiskolleni, jolla on rahaa kuin roskaa (tosin minullakin), ja hän on raskaana! Olen niin iloinen hänen puolestaan, pääsen varmaan kummitädiksi (:

Lähden kuukauden päästä New Yorkiin, kun nyt taas rahaa satelee stripparin yksityiskeikoista (niistä tienaa todella hyvin), suosittelen sitä uraa teille kaikille jos kroppa on kunnossa ja ulkonäkö. New Yorkissa viivyn synnytykseen asti ja sen jälkeenkin olen Stacyn tukena.

Ensi blogikirjoitukseen,
Sigrid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti