torstai 27. syyskuuta 2012

Goodbye Finland!

Hei ihanat lukijat,
Tänään se tapahtuu, jätän kahdeksi viikoksi hyvästit tälle surkealle käpykylälle jota jotkut vielä kehtaavat kutsua maaksi. Pläntti kartassa se on eikä mitään muuta. On kyllä helpottavaa päästä pois täältä, ottaen huomioon viime aikojen tapahtumat. Viittaan nyt kateelliseen ystävääni joka ei osaa iloita muiden puolesta! Hänhän oli vihreä katedeusta kun kuuli että olin ranskassa ja että olen seurapiireissä. Vieläkin hän yrittää minua mustamaalata. Älkää uskoko häntä.

Ja jatkuvasti sieltä maikkariltakin soitellaan, jouduin tosiaan käymään heidän toimistollaan itse ilmoittamassa että en mene heidän tuotantoonsa mukaan, etsikööt jonkun suomalaisjuntin sinne ihan rauhassa. Onhan minua Hollywoodiinkin kosiskeltu, mutta olen tosiaan liian nöyrä suostuakseni! (: Ranskassa voisin kyllä hakea töitä tältä saralta (mutta en missään tapauksessa suomesta), kahdessa viikossahan ehtii vaikka mitä! Ajattelin ostaa osakkeita jostain menestyvästä ravintolasta, jonkun paljon hienostuneemman kun suomen läävät, joita ei edes ravintoloiksi kutsua. Tunnen jo sammakonreisien maun kielelläni. Syökää te vain palaneet kanankoipenne jotka tulevat jostain huitsin nevadasta (tosin parempi sekin kuin suomalaiset, eihän täällä osata edes jalostaa kanoja).



Minullahan on se Louis Vuttonin laukku, ja sille varalaukku, mutta ajattelin että ei kahta ilman kolmatta ja ostin tämän Burberryn aivan ihanan laukun, jonka kuviointikin kertoo että tuollaista ei suomessa valmisteta, ja ei halpa ollut (paitsi minun lompakolleni). Eihän tänne Suomeen huvita ketään jäädä kun Nokiat kaatuilee ja antavat puhelimelleen ilotytön nimeksi. Tuumasta toimeen, vaihdoin Samsung Galaxy S3 - puhelimeni uusimpaan tuliterään malliin, iPhone S5 - malliin. Uusinta uutta, johon monella duunarilla ei ole varaa.



Ostin myös tuohon ihanat Guessin pinkit kuoret <3 Tilaukseen lähti myös leopardikuvioiset kuoret, TODELLA kalliit.



Ne ovat niin ihanat ettei mitään rajaa. Diego muuten soitti tänään, johan minulle näitä puheluita nyt sateleekin. Mutta Diego on nyt menneen talven Lumia niinkuin Nokia Lumiakin. (vain suomalaisen tunnistaa siitä että hänellä on yhä Nokia Lumia, maailman vanhin ja huonoin malli...) Diego yritti sopia kahakkaamme, mutta löin tyynesti luurin korvaan. Menkööt sen tarjoilijan luokse, minä en sitä käärmettä enää kelpuuta.

Aion löytää Ranskasta uuden miehen, mielellään jonkun muotitietoisen jolta löytyy myös taskusta iPhone 5. Lumiaa käyttäviä en vilkaisikaan, kännykkä kertoo jo aika oleellisen viestin. Ja ne Samsungin puhelimet, voi luoja. Ainoa kelvollinen oli Samsung Galaxy S3, mutta eihän sitä enää kukaan hullu käytä kuin markkinoille on tullut uusinta uutta (paitsi tietenkin köyhät, joilla ei ole varaa ostaa kuin Samsung ja Nokia. Muita merkkejä en tässä edes mainitse)

Ja voi luoja, Gabriellehan on menossa sieneen. Mitä hän niissä sienissä oikein näkee? Hän voisi mennä vaikkapa The Tigeriin tai muuhun ylempään seuraan, mutta eihän häntä sinne enää kelpuuteta. Hän voisi mennä vaikkapa johonkin alemman väen tupaantuliaisiin, itse käyn vain seurapiirijuhlissa enkä normaaleiden ihmisien juhlia päin vilkaisekkaan.

Tänään illalla kuudelta nousen taas yläilmoihin ja hyvästelen kahdeksi viikoksi tämän surkean maan. Pitäkää te Salkkarinne ja tylsääkin tylsempi Big Brother - kautenne (sen tiedän, ettei ystäväni Katarina sieltä tulee putoamaan, eikä ihana Johanna [hyvä ystäväni onkin, muistutamme kovasti toisiamme])

Näkemiin juntit, ei tule ikävä. Turha vinkua tuliasia.
Sigrid.

1 kommentti:

  1. Ihan hyvä muuten, mutta 5s julkaistiin vasta syksyllä 2013 :DD

    VastaaPoista