maanantai 24. syyskuuta 2012

Pariisin kutsu

Hei taas kaikki ihanat!
Tosiaan, tänään join aamiaisen kanssa ranskalaista viiniä ihan vain testiksi, sillä ensi viikollahan jo vapaudun tästä käpylästä. Eipähän tarvitse enää kärsiä myötähäpeää suomalaisjunttien ja niinsanottujen seurapiiriläisten takia (joista yksi ei osaa muuta kuin uudelleentwiitata ja inistä facebookissa... ei voi muuta kuin nauraa - tämä tyyppihän luuli olevansa kaverini!)

Loma-asuntohan onkin jo hankittu, joten ei tarvitse siitäkän enää stressata. Minähän en lutikoista aio stressata, kuka idiootti menisi hotelliin ja kärsisi luteista? Itse en ainakaan kuulu niihin aivottomiin kanaljiin (jotka todennäköisesti ovat, yllätys yllätys - SUOMALAISIA!)


Matkaan lähtee ehdottomasti burberryn hajuvettä, sillä Ranskassa ne ovat käsittääkseni suuressa suosiossa (kaikkihan haluavat tuoksua hyvältä?)

Perjantaina koneeni tosiaan lähtee, täytyypä ennen sitä hyvästellä Johanna ja muut rakkaat. Katsotaan, josko jopa toisin tuliaisia. Rahaahan minulla riittää.
Ostin myös uuden matkalaukun, koska vanhan kustansi puoliksi eräs _entinen_ "ystäväni". Minä en muistoja hänestä kaipaa, se matkalaukku on jo kaatopaikalla.

Ensi blogikirjoitukseen,
Sigrid <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti