torstai 20. syyskuuta 2012

Good night - Bad morning

Hello raksut!
Eilen oli kyllä todella ihana ilta ft. Johanna, Henna, Martsa ja Saana. Antti tippui porukasta jo keskiyön tiimoilla kun ei päässyt DTM- baariin sisälle (unohti paperit kotiin - meiltä muilta niitä ei edes kysytty). Aluksi olimme Kampin Guess Shopissa shoppailemassa, se onkin ainoa kauppa Suomessa mikä on siedettävä vaikka ei sieltäkään tietenkään täysi valikoimaa löydy. Johanna ja Henna tekivät paljon ostoksia, Martina ja Saana vähemmän. Itsekkään en ostanut muuta kuin punaisen Veronica dressin. En kuitenkaan kehtaa sitä ylleni laittaa Ranskassa, sillä minut naurettaisiin pihalle.



Vielä en ole päässyt mekkoa sovittamaan, mutta se näyttää suunilleen tältä (kuva on googlesta, sillä oma mekkoni on vielä paketissa).
Ilta meni lopullisesti pilalle kun saavuimme The Tigerin oville. Baari ei ollut auki, tätä juuri Suomesta odotin! Ei sitten mitään "ylempää" palvelua arkisin, surkeaa. Noh, sehän oli jo odotettavissa, Johannakin oli hyvin vihainen. Onneksi kuitenkin DTM oli auki, vaikkei se tietenkään The Tigerin tasoinen baari olekkaan.

Noh, The Tiger on kuitenkin maailman mittakaavassa aika surkea ja tasoton läävä. Mummonikin asuu hienommissa olosuhteissa (hän on rikas kreivitär ulkomailla). En sinne olisi loppujen lopuksi halunnutkaan, menimme pitämään jatkot meillä Eirassa kattohuoneistossani loppuillasta. Mukana tässä vaiheessa olivat Johanna ja Henna sekä eräs baarista tullut "mies". Ilta sujui pullonpyöritystä pelaillessa ja ostoksia vertaillessa. Nukahdin sänkyyni tämän "miehen" viereen, ja yöllä tapahtui vaikka mitä kummia. Mutta enhän siinä kännipäissäni mitään tajunnutkaan, sillä kyseessä olikin hyvin maskuliininen nainen. Arvatkaa hävettikö aamulla, juuri nytkin hän tuossa nukkuu.

Tämä "Alex" nimiseksi esittäytynyt ei kuitenkaan tuntunut olevan huolissaan tilanteesta äsken kun heräili hetkeksi.

Tänään vuorossa sivutyöni (stripparin) yksityiskeikka, ai että. Kyllähän siitä taas baarirahaa irtoaa, josko se The Tiger olisikin nyt auki. Tänään suomen kuumimmat julkut kokoontuvat sinne, minä tietysti menossa mukana. Toivottavasti Anttikin muistaa nyt paperinsa.

Ihana Johannahan on vieraana tänään BB - Extrassa, varmasti hän mainitsee minutkin siinä positiivisessa valossa, mutta hyvin mahdollista on että hän "unohtaa" tämän illan, sillä Johannan osalta se ei ollut kamalan kehuttavaa. Hänhän nukkui koko yön yksin, siinä missä meillä muilla oli seuralaiset.

Tänäänhän minulla olisi ollut kello 11.00. tapaaminen erään komistuksen kanssa, mutta taidan nyt jättää väliin tämän kamalan darran takia. Sääliksi käy häntä, mutta ehkäpä hän tajuaa. Mitäs tähän vielä laittaisin, noh, Hennakin oli aivan oma itsensä, kuinkas muuten. Ensi viikolla sitten sinne Ranskaan, sitä odotellessa.

Ensi blogikirjoitukseen,
Sigrid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti