tiistai 18. syyskuuta 2012

Kuten välkyimmät jo otsikosta huomaavat, olin eilisiltana ihanassa manikyyrissä. Se oli todella rentouttava ja tuloskin täydellinen (suomessa ei samaa saisi, vaikka maksaisi omaisuuden). Manikyyri oli niin ammattimaista, että sellaista ei löydä suomesta etsimälläkään.



Tulos oli tälläinen, kuvaa on kyllä leikelty rajusti niin että vain kynteni näkyvät. Kellon sain Diegolta, joka tosin ei ole enää kuvioissa, sillä hän osti väärän värisen kellon. Olisin halunut vaaleanpunaisen, mutta hän erehtyi väristä pahemman kerran.

Manikyyri sujui taiteen sääntöjen mukaan, ensin vanha lakka poistettiin mikä oli tietysti kultaisen kimaltelevaa. Sitten kynteni leikattiin ja viilattiin espanjan tyyliin. Sitten vuorossa tietenkin kynsinauhavoiteen levitys. Loputkin vaiheet sujuivat hyvin ja manikyyristä tuli rentoutunut olo! Tähän uuteen kynsilakkaanikin olen tyytyväinen.
Täällä Espanjan auringon alla on muutenkin ollut ihanaa kun ei tarvitse sietää suomalaisjuntteja. Suomessa hienostuneet seurapiiriläiset ovat todella harvassa, toisinkuin täällä Madridissa.
Joudun parinpäivän päästä palaamaan takaisin Suomeen, huoh. Ihan vain töitten takia, olen niin suosittu hehe (;
Ei kyllä millään huvittaisi jättää näitä aurinkorantoja taakse! On ollut niin mukava matka, Diego jää toistaiseksi siis Espanjaan.
Ensiviikolla ajattelin suunnata kohti Ranskaa (tuttu maa jo ennestään. Olenhan käynyt siellä jo peräti 2 kertaa!)

Ranskasta on tietysti luvassa päivitystä. Ajattelin maistaa uusimpia viinimakuja, eräs ystäväni omistaa siellä päin viinitilan. Myös shoppailumahdollisuudet ovat rajattomat, joten aion ottaa suuroisen summan rahaa mukaan uusia vaatteita varten.

Ranskanmatkaa ja KOMMENTEJA odotellen,
Sigrid.

1 kommentti: