lauantai 22. syyskuuta 2012

So called "friends"

Hei taas kaikki!
Nyt oli kyllä pakko kirjoittaa uusi teksti sillä minun on pakko avautua. Uskomatonta miten ihmiset jotka kutsuvat minua "ystäväksi" ovat valmiit kääntämään heti selkänsä. Toivottavasti pysyvätkin poissa silmistäni. En nyt paljasta kenestä puhun, mutta tämä tyyppi on kyllä varsinainen juntti, enkä haluaisikaan olla missään tekemisissä hänen kanssaan. Pysyköön poissa silmistäni.

Hän on onnistunut kääntämään osan ihmisistä minua vastaan, mutta en aio paeta mediaa vaan kuljen pää pystyssä. Luulkoot mitä haluavat, lähden muutenkin Ranskaan joten ei voisi vähempää kiinnostaa. Tämä henkilö jopa uudelleentwiittasi twitterissä twiittauksiani kun ei keksinyt takaisinsanotavaa varsin napakan vastaukseni jälkeen. Hah sanon minä.



Onneksi minulla on silti oikeitakin ystäviä (tosin suurin osa heistä on ulkomailla - tekevät kovaa bisnestä eivätkä ehdi roikkua twitterissä uudelleentwiittaamassa toisten julkaisuja toisin kuin nämä eräät!). Johanna oli eilen aivan ihana Big Brother - Extrassa, mutta kuten jo ennakkoon muistuttelin, ei hän kiireisenä ihmisenä ole ehtinyt seurata ohjelmaa kuin vain sivusilmällä.

Harmi vain että Johanna "unohti" puhua eilisestä illasta. No, eipä Cristal siitä paljon kysellytkään (hän kun ei mukana ollut, kyseessähän oli tyttöjen ilta). Kyllähän sen ymmärtää, kun ilta ei Johannan osalta päättynyt mitenkään kehuttavasti kuten jo viime postauksessa muistuttelin. Mutta kyllä se vain oli mukavaa katsella rakasta ystävää!

Eilinen kului tosiaan aika nyreissä merkeissä niinsanottujen ystävien nälviessä minua olemattomista asioista. Jotkut ovat kyllä itsekkäitä kun kuvittelet olevansa maailman ainoita julkkiksia, kukaan ei saisi puhua muista? Jos luette tätä niin tajutkaa tämä = ette te mitään parhaita ole. Menkäähän katsomaan New Yorkiin ylempää väkeä (sinne aion itse pian matkustaa. Tunnen usean paikallisen supertähden, jonka rinnalla nämä suomen seiskan ja hymyn sivuilla roikkujat hyytyvät)

Onneksi olivat sentään ne juhlat The Tigerissa. Tämä "ystäväni" ei sinne saapunut, ei kai kehtaa näyttää naamaansa kun tajusi jääneensä kakkoseksi. No, eipä häntä sinne olisi kaivattukaan! Meillä oli todella hauska ilta. Hän ei saa enää tulla mukaan.

Pusuja,
Sigrid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti