keskiviikko 26. syyskuuta 2012

(Not) Hot Dog

Heissan hanipööt,
en ole kyllä vieläkään toipunut siitä "Kävystä". Nyt hän laittoi ruotsinlipun kuvakseen facebookiin. Siis mikä juntti hänestä on tullut? Hän on kaikki nämä ajat vain huijannut minua. Törkeää käytöstä, hänestä on tullut täysi suomalaisjuntti. Voisi luulla, että vuodet Los Angelesissa sivistävät mutta hän on kai sitten ollut väärässä seurassa.

Kyllä nyt vaan ärsyttää, kaikki on mennyt pieleen. Sataa, ja joku likainen rakkikin tuli rappuumme mölisemään alakerran tomppeleiden luokse. Onneksi itse asun kattohuoneistossa.
Ja mikä siinä on ettette osaa lukijoiksi liittyä tai edes kommentoida, kyllä minä näen kuinka moni henkilö tätä blogia on selannut ja ne ovat tähtitieteellisiä lukuja. Voisitte sen verran vaivautua, senkin suomalaisjuntit.



Ihania kuvia Ranskasta <3 Eipä tarvitse sietää suomalaisia taas hetkeen! Hyvä ystäväni, Isabelle odotteleekin siellä (hän on tavannut Gabriellen ja ihmettelee syvään tämän käytöstä!) Belle asuu Pariisissa Eiffel-tornin valoissa.

Kauhean ihanaa <3 Suomi saa jäädä taakse, olen niin odottanut tätä reissua! Pian aika koittaakin. En yhtään ihmettele jos Suomessa tapahtuu kaikkia nappaamisia, kun ihmiset ovat täällä niin sekaisin päästään että huhhuh. Onneksi tyttö osoitti ranskalaista fiksuutta. Eihän ranskassa tuollaista tapahtuisikaan.

Kirjoitan vielä huomenna teksin ennen lähtöäni Ranskaan,
Sigrid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti