maanantai 17. syyskuuta 2012

Ensimmäinen blogitekstini

Vaikka itse olenkin juuri nyt Espanjan auringon alla, se ei estä minua kirjoittamasta tätä tekstiä uuteen blogiini. Noh, miten nyt aloittaisin.. Kun mietin nimeä blogilleni, nousivat "Fashion = Me" sekä "Glam with Sigrid" varsin osuvina ehdotuksina esiin. Loppujenlopuksi valitsin kuitenkin jälkimmäisen, vaikkei ensimmäisenä mainitussa suinkaan mitään vikaa ollut.

Ennen lähtöäni Espanjaan päätin käydä shoppailemassa niin hyvin kuin Helsingin kaltaisessa takapajulassa nyt vain voi. Mukaan lähti ihana Lacosteen leopardikuvioinen toppi ja Guessin ihan tuliterät korkokengät.







Ne olivat tälläiset. Omista korkokengistäni en kuvia ottanut sillä järjestelmäkamerani sattui jäämään kotiin, mutta onneksi löysin netistä oikeanlaisen kuvan. Huomasi kyllä ettei sillä kauppareissulla löytynyt oikein mitään siedettävää edes Guessin tai Lacosteen tapaisten huipputuotemerkkien myymälöistä... Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että Amerikasta löytyvät parhaat tuotteet, sääliksi käy niitä juntteja jotka eivät ole koskaan suomenmaalta pois astuneet. He nimittäin luulevat, että tuotteet joita tänään ostin ovat "ihan helmiä", vaikka ne ylittävät vain täpärästi henkilökohtaisen vaatimustasoni.

Se siitä kauppareissusta, voisin kai kertoa hiukan omasta tyylistäni. Käytän aina korkokenkiä, mitään lenkkareita tai vastaavia en pukisi päälleni vaikka saisin puoli maata siitä hyvästä. Louis Vuttonin laukku löytyy tietysti, sinne on hyvä laittaa kaikki tärkeät tavarat. Jos ostatte laukun, ostakaa ehdottomasti Louis Vuttonin. Muuten teidät nauretaan pihalle seurapiireistä.



Hameet ja topit ovat myös oleellinen osa vaatekaappiani, kuinkas muuten. Vilpoisina syysiltoina vedän ylleni nahkatakin (ostan joka kuukausi uuden).

Yritän kirjoittaa pian lisää tekstiä missä syvennytään lisää espanjassa shoppailuun.
Rakastaen,
Sigrid.

1 kommentti:

  1. Louis Vuitton* korjaan ... ja jossakin postauksessa sulla oli huppari jossa luki Abercrombie EI HOLLISTER ja sitten haukut suomalaisia junteiks HA!

    VastaaPoista