keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Bad Mushroom Day

Hei raksut ja riksut,
tänään tapahtui jotain yliluonnollista, jos sitä nyt näin voisi kutsua. Ystäväni ystävä, Gabrielle Merikaste seurapiireistä (osallistunut tositv-ohjelmaan) soitti. Tietysti ilahduin soitosta tästä ensiksi, onhan hän oikein hieno nainen eikä mikään suomalaisjuntti (Gabrielle asui tähän asti Los Angelesissa, muutti juuri suomeen). Nyt hänestä on tullut suomalaisjuntti! Hän on niin innoissaan suomenmuutosta, ettei ehdi edes kuunnella minun puhetta ranskanmatkastani. Olisinhan pyytänytkin hänet mukaan, mutta nyt taitaa kyllä jäädä toiseen kertaan.

Gabriellehan muutti Espooseen, siis aivan keskelle ei-mitään. Siinä ei ole mitään ylpeilemisen aihetta asua Espoossa. Eikä tässä vielä kaikki, hän tosiaan soitti tänään ja puhelu meni näin;
Gabrielle: Käpy täältä soittelee! (kamala lempinimi! Ennen kaikki sanoivat häntä vain Gabrielleksi)
Minä: (ajattelin; käpy??!") ..Hei, Gabrielle! Mitäs sieltä ESPOOSTA kuuluu? (ei varmaan mitään kun ei ole minkäänlaista liikennettä)
Gabrielle; Ihanaa Sikke! Täällä Espoossa on niin mukavaa, ihan erilaista verrattuna siihen Losin hälinään!
Minä: No sen kyllä uskon!
Enempää en kirjoittanut muistiin puhuessani, mutta ei kyllä olisi tarvinnutkaan. Hän pyysi minua sienestämään Espoon Nuuksioon! Se on kuulemma joku luonnonsuojelualue, ei voisi kyllä vähempää kiinnostaa. Ja Gabrielle shoppailee nykyään kirpputoreilla ja HALPAHALLEISSA! Kuinka alas voi ihminen vajota. Hän putosi juuri rytinällä huipulta.



Tuollainenhan sieltä googlesta pongahti esiin kun etsi hakuusanalla "sieni". Oma järjestelmäkamerani on edelleenkin korjauksessa (sienistä en kyllä menisikään ottamaan kuvia). No, hän ei kyllä seurapiireihin ole enää tervetullut sienekkäillä käsillään. Ja noita pitäisi vielä syödä, mielummin syön etanoita hienossa ravintolassa. Ranskassa odottavatkin sammakonreidet.

Ostin juuri uuden turkiksen. Se on niin kaunis ja valkoinen, en kehtaa kyllä sitä Ranskaan mukaan ottaa sillä se saattaa olla jo "out", ja eläinhän on suomalainen.

Levittäkää kaikki juorua Gabriellesta, minä pyydän.
Rakkaudella (paitsi sinulle Gabrielle),
Sigrid.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti