sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Nostan kytkintä

Hei te kateelliset juntit,
on se aina niin ihanaa nähdä kateellisia ja katkeria kommentteja. Tiedän kyllä millaiset ihmiset siellä kommentoivat, kuvittelette asuvanne Yhdysvalloissa ja sitä rataa vaikka ette ole edes lentokentällä saati juna-asemalla elämänne aikana käyneet. MINULLA sen sijaan on mittava kokemus ja olen käynyt todella monissa maissa. Voitte lopettaa sen määkimisen, saatte minulta korkeintaan pilkalliset naurut.


Ihanaa on Miamin elo, tälläinen on tyypillinen maisema sieltä. Tosin itse en mokomassa pöheikössä istu, minä olen ydinkeskusta - alueella ja nautin todella elostani <3 Uusi mieskin on jo löytynyt, hänen nimensä on James. Hän on bisnesmies ja omistaa muutamia Applen osakkeita. Minullekin jo muutama myytiin pilkkahintaan, heheheh ;)

Tämän kuvan räpsäisin lähilammesta. Ai että täällä on kaunista, suomesta ei löytyisi IKINÄ mitään vastaavaa <3 :) Olenhan minä monet kerrat käynyt Niagaran putouksilla ja jopa uinut niillä, mutta tämän veroista ei ole vielä tullut vastaan. Se saattaa ehkä näyttää vaatimattomalta mutta tuo joki on 100 kilometriä pitkä ja päättyy suureen vesiputoukseen, kävimme Jamesin kanssa tarkistamassa asian ja tottahan se oli. On se James niin romanttinen, tänään lähdimme Miami Beachille, siellä on todella lämmintä. Olimme romanttisella piknikillä, jonka päätteeksi James kosi minua! Kihlajaislahjaksi sain tosiaan ne pari Applen osaketta ja Ralph Laurenin vaatemalliston omaan käyttööni.

On tulossa varmasti kuvia niistä vaatteista ja tietysti minusta :)
Ensi kertaan,
Sigrid.

16 kommenttia:

  1. muuten hyvä, muttakun tuollaisia maisemia ei floridassa ole. kasvillisuusvyöhyke on täysin väärä siihen, että kuvissa olevia puita siellä kasvaisi edes istutettuina. Lisäksi ylemmässä kuvassa oikeassa reunassa on IKEA, jota ei floridassa ole :DD keksi parempia valheita naikkonen :DD tai tutustu ainakin parmemin siihen maahan jossa olet kovasti olevinasi ja tietäväsi kaikesta kaiken, vaikuttaisit uskottavammalta ja viide olisi parempaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, hei, hei nyt! Tarkistappa faktat! Kasvillisuusvyöhykkeestä, koivujen ja vesiputoksen puutteesta olen samaa mieltä, mutta IKEA kyllä Floridasta löytyy! Aamiaisella tullut siellä vierailtua parikin kertaa. ;) Voi, minuakin muuten ärsyttää se, kun mennään jutuissa niin yli, että viihdyttämisen sijaan liian pielessä olevat faktat ärsyttää. Voih, ennen tämä blogi oli niin viihdyttävä!

      Poista
  2. tämä muija ei vaiha alushousujaankaan yhtä tiuhaan kuin miesseuraansa. Eli huora olet kuten äitiskin oli.

    VastaaPoista
  3. Oh my loveliest Sigrid, why won't you answer my English comments anymore? :( Can't you really write in English? Oh no, I've been deceived! Now my heart hurts and my eyes cry. Byhyy.

    VastaaPoista
  4. i don't understand your language at all but thanks to google translator, i've read a few of your writings. ok, some words are written wrong or something, because translator didn't translate them. but i think i've understood enough.

    and how did i get here? my friend sent me a link, he's from finland. he told me that this is the most humoristic blog ever. and i don't know should i cry or laugh...

    this is perfect nonsense. you can't be serious, you just can't. you think you own the whole world and everyone adores you. you're telling stupid lies and fantasies as if they were real. i hope you're some 16-year-old girl with a vivid imagination...

    you told you're well-known person? i've never ever heard a thing about you..

    - samantha (wynwood, miami)

    VastaaPoista
  5. sikke ei vaan osaa englantia niin siks sikke ei sitä myöskään kirjota:)kirjota sikke joku pidempi juttu englanniksi, veikkaanpa ettei onnistu:)

    VastaaPoista
  6. Why so rude Sigrid? It's a sign of maturity to be able to respond to well-grounded criticism. According to Piaget's theory of cognitive development, thinking is very self-centered in the preoperational stage. This phase usually lasts from around ages 2-7. At around age 7-12 a child’s thinking develops and is no longer as self-centered as before. It is caused by maturing, something that clearly hasn't happened to our dearest Sigrid. So thank you Sigrid, I am very inspired by your blog and studying psychology has never been more interesting. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. I'm eagerly waiting for you're reply, although I'm quite sure I won't get one. At least not in English.

      Poista
    2. Lasse von Raja-Jooseppi29. tammikuuta 2013 klo 9.22

      And I am eagerly waiting for Sigrid's reply in Latin! Having studied at Oxford, she should have no trouble doing that.

      It seems that 'shut up' is all she can say in English. Nevertheless, it's always extremely entertaining to read Sigrid's furious replies to comments posted by 'Finnish yokel assholes'! :D

      Poista
  7. The only reason I'm still reading this blog is you, Laura. Your points are so well-grounded and clever and what a shame that Sigrid isn't mature enough to do that. I love discussion with good arguments and it's a little bit pity that only other one is capable of doing that. I'm a Finn and my English isn't perfect (sorry for misspelled) but I wanted to answer in English.

    VastaaPoista
  8. Hei oikeesti ihmiset! Mitä te täällä provosoidutte blogista ja tulette tänne jakamaan mielipiteenne kirjoittajasta, jos kerta blogi on huono trollin yritys ja muutenkin täyttä kuraa? Selvästihän tämä on onnistunut, koska jaksatte tänne kerta toisensa jälkeen tulla kommentoimaan ja yrittämään trollin paljastamista. Hohhoh. Jos blogi on kerta huono, älkää kommentoiko, tai itseasiassa älkää edes lukeko. Tätähän kirjoittaja juuri tällä hakee!!

    Ja ei, en yritä tällä puolustella kirjoittajaa, mutta henkilökohtaisesti pidän blogia viihdyttävänä juuri sen yliampuvuuden vuoksi.



    VastaaPoista
  9. Jätkä vetää tän vähän liian överiks jo. Aluks oli ihan hauska Tuksu imitaatio mutta nyt varmaan jutut vähän loppumassa kun menee niin yli, että ei kyllä edes hauska :(
    No, se siitä sitten!

    VastaaPoista
  10. paras oli tuo tönön kuva JOKA ON KUVATTU MIAMISSA! (miks mä oon nähny erilaisia kuvia sieltä ;O?) hyväks kakkoseks pääsee tuo 100km pitkä puro! täähän on parasta viihdettä. ei tarvii leffaan mennä ku lukee tätä :)

    VastaaPoista
  11. Mä varmaan asun MIAMISSA sitten kun nuo kuvat on ihan ESPOON KESKUKSEN alueelta. Oon asunut siellä 20v, koko ikäni et luulis mun tietävän. Lol, oot surkea. :"D

    VastaaPoista