keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kohujulkkis

Hei kullanmurut,
jälleen kirjoittelen täältä Kalifornian aurinkorannoilta <3 (tarkemmin sanottuna loma-asunnostani, täällä on mm. näköala ja kattoikkunat, ja omistan koko lukaalin tosiaan itse). Olen löytän netin maailmasta todella paljon keskustelua itsestäni, olenkin ihan kohujulkkis näissä suomen piireissä. Maineeni selvästi vain kasvaa. Negatiivisesta palautteestanne en välitä, olette vain kateellisia (kuten esimerkiksi te heppafoorumin amatööriratsastajat)

Ihanaa ettei tarvitse palata sinne suomen kylmyyteen vielä aikoihin. En suosittele kellekkään sikäläistä ilmastoa mikä jäädyttää aivotkin. Lensin tänne tosiaan yksityishelikopterilla silloin kun lähdin, siinä missä muut matkustivat tunkkaisissa Finnairin koneissa. Finnair on muuten aivan yliarvostettu lentoyhtiö, joka lennolla joku asiakas sekoilee tai työnantajat eivät hoida hommiaan kunnolla. Ruokakin on niin pahaa, istuimet epämukavat ja laadukkaita elokuvia ei näytetä (tosin ymmärtäähän sen, enimmäkseen yleisillä koneilla matkustavat suomalaisjuntit, joilla ei ole mitään tajua hyvistä elokuvista)

Tämä nyt tälläisenä välipostauksena, kun ilahduin tosiaan niin kovasti ympäri nettiä vellovasta keskustelusta :) Tiedänhän minä sen itsekkin että olen kaunis (JOKA päivä joku suomalaisjuntti ottaa facebookissa yhteyttä ja muistuttaa asiasta!)

Ensi kertaan, pusi pusi,
Sigrid

26 kommenttia:

  1. oot ihan karsea ämmä!

    VastaaPoista
  2. "kuten esimerkiksi te heppafoorumin amatööriratsastajat"
    En tiennytkään että oot noin kova julkkis kun olet oikein heppafoorumin sivuilla käynyt kohua aiheuttamassa! Siis hiukan siistii!!!!!!!!!1

    Ja jos jollekin jäi epäselväksi, viesti oli sarkasmia. T: neito joka itsekkin trollailee, mutta ei sentään ole niin tyhmä että laittaisi omaa naamaansa tai nimeään näkyviin julkisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kyllä tiedän mistä puhun, olet harrrastanut ratsastusta koko ikäni. Joten sulje vain suusi, ja mene trollaamaan takaisin kohtuun.

      Poista
    2. Hui, nyt oikein pelottaa. Ehkä mun on parempi olla hiljaa etten vaan suututa suurta sigridiä jota palvoo maankuulu heppajengi

      Poista
  3. Voi tyttö rukka suosittelisin lopettamaan hölynpölysi,kun kukaan ei usko sua kuitenkaan.
    Ensinnäkin:
    a)helikopterin vuokraus maksaa 3000-5000 2h
    b)Uuden helikotrerin hinta on 200 000 USD.
    c)suomessa on vain muutamia ihmistä kenellä rahaa noin paljon laittaa. Eikä ne tosiaan kirjottelisi tällätteilä palstoilla.

    Sinun pitäisi olla Nordean toimitus-johtaja jotta sinulla olisi mahdollisuus pitää 3miljoonan luxus lukaalia Kaliforniassa. Nordean toimitus-johtaja tuskin käy missään heppa foorumilla :)

    Mitä tuolla aikasemmin kerrot oman vaatemalliston julkasemisesta, niin haluisin kysyä pari kysymystä. Kuka suunittelee vaatteet, missä liiketila sijaitsee, paljon teillä on myyntikate, mikä markkina taloustilanne teillä on näin laman aikaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, selvästi "hölynpölyni" sinua kiinnostaa kun täällä sivuilla jaksat roikkua ruikuttamassa (ymmärän toki kateutesi määrän). Minulla on kyllä varaa moisiin summiin, onhan minulla monia rahakkaita sukulaisia jotka MILLOIN TAHANSA lainaavat noin pienen summan.

      Selvästi suomen olosuhteet ovat pilanneet sinut täysin. En todellakaan kerro mitään vaatemallistostani enää mitään noin törkeiden kommenttien jälkeen. Opettele olemaan.

      Poista
  4. ÄLÄ MENE TROLLIIN TYPERYS :DDDDDDD

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Haha, väsynyt en todellakaan ole ;) Enkä myöskään kateellinen (kuten eräät!)

      Poista
  6. Tää blogisi on aika mielenkiintoista luettavaa. Ensinnäkin juttusi menevät aika reilusti yli. Toisekseen tyypit joilla on paljon rahaa, eivät prässäile sillä eivätkä kirjoittaisi tälläisiä. Miksi haukut suomalaisia junteiksi koska silloinhan olet itsekin juntti koska asut täällä. Miksi myös asut Suomessa jos vihaat tätä maata niin paljon? Sinulla kun tuota vientiä näyttää olevan aika paljon. Niin ja todelliset seurapiirinaiset eivät juo itseään niin känniin että lähtisivät täysin vieraan matkaan. Siinähän menee maine, joka sinulla on tainnut mennä stripatessa.

    En edes jaksanut lukea kaikkia kirjoituksia kun tuli niin vittuuntunut ja pahoinvoiva olo näistä trollauksistasi. Pari vinkkiä: opettele suomen kielen kirjoitustaito ja äläkä puhu itseäsi pussiin. Ne paljastuivat jo parissa ekassa postauksestasi. Ja ihmiset ovat kiinnostuneita blogistasi vain siksi että he haluavat tietää millaisia juttuja helvetin tyhmä trolli kirjoittaa. Ainiin, jos olet jonkun suomalaisjuntin mielestä kaunis, olet yhtä kaunis kuin sika, koska meillähän ei sinusta ollut minkäänlaista makua tai tyylitajua (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua taas ihmetyttää, että jos blogini on mielestäsi niin hirveää luettavaa, niin miksi sitten kommentoit tänne suu vaahdossa? En tietenkään asu suomessa vakituisesti! Käyn siellä vain silloin tällöin kääntymässä.

      Poista
    2. Tuli vaan pari kysymystä mieleen ja toivoin sinun niihin vastaavan. Erityisesti siihen että MISTÄ olet saanut niin paljon rahaa että on varaa yksityishelikopteriin ja lukaalin Kaliforniassa? Ei sitä ainakaan kovin helposti täällä töistä tule. Ellei sitten ala gigoloksi tai tee hiukka paljon hommia pimeenä... Kyllä tommonen rahamäärä minullekin kelpaisi.

      Poista
  7. Ite ihmettelen, että miten ihmiset jaksaa provosoitua tälläsestä. Sitähän toi just hakee, että sais kommentteja ja kohua aikaan? parempi vaan ettei kukaan huomiois.

    VastaaPoista
  8. Tää blogi on jotain niin vammasta... Nyt todennäköisesti tulee taas jtn. "miksi sitten käytät täällä aikaa sen lukemiseen?"

    Vastaukseksi sanotaan vaikka että for the lolz.

    P.s. muaki vituttais jos mun nimi ois Sigrid.

    P.p.s. Toki tiedän että tää on rölli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä tässä vammanen olet. Kyllähän minä tiedän miksi luette tätä, kateushan se on suurin syy :) No, syytäkin on kadehtia kun itse ette ole saavuttaneet elämässänne yhtään mitään.

      Poista
  9. Oi hyvänen aika, ette uskokaan miten pahasti nauroin tuolle yksityishelikopterille. Ensinnäkin tuo matka Atlantin yli hekolla kestäisi huomattavan kauan, nopeus kun tyypillisesti on vain neljäsosa matkustajalentokoneen nopeudesta. Toisekseen helikopterin toimintasäde on tyypillisesti korkeintaan joitain satoja kilometrejä. Tulee itku jossain kohtaa matkaa jos lähtee Euroopasta Ameriikkaan, vaikka kuin olisi tankki täynnä lähtiessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs sinä siitä tiedät, oletko koskaan edes lentänyt Amerikkaan muuten kuin märissä unissasi? Sinulle se itku varmaan tulisikin.

      Poista
  10. Jos vihaat suomea niin helvetisti, miks sit kirjotat suomen kielellä? Suurin osa meistä jääaivoista paskiaisista, huonoista ihmisistä osaa englantia todella hyvin.

    VastaaPoista
  11. Voipi olla, että tän blogin kirjoittaja/kirjoittajat eivät tiedä mikä trolli on! :D

    ps. TÄÄLTÄ NE PÄIVÄN NAURUT SAA :P

    VastaaPoista
  12. Hekolla EI VOI lentää Atlantin yli. Kukaan ei ole koskaan edes yrittänyt, sillä se on teoriassa ja käytännössä mahdotonta :) voi luoja mikä propeli noita juttuja kirjoittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tais toi ääliö puhuu ittens taas pussiin ;D Ei ilmeisesti oo kouluja pahemmin käyny, ku ei ton vertaa tiiä :D

      Poista
    2. Noo... täytyy toki muistaa, että aiemmin on maininnut, että tässä helikopterissa on myös poreallas - luonnollisesti.

      Poista
    3. Olette te suomalaisjuntit sitten niin huvittavia, haha! :D Olen käynyt yliopiston (toisinkuin te päiväkotitasoa olevat vekarat, osatte vain haukkua täällä ihmisiä. No, suomessa onkin huono kotikasvatus ^^ )

      Poista
    4. Et sä oo ainoo joka on yliopiston käynyt :D Fysiikkaa et ilmeisesti oo opiskellut ainakaa :) (nm. alan asiantuntija)

      Poista
    5. Nyt kyllä onnistuit naurattamaan, suomessako minkään alan asiantuntijoita? Voi sinua, anonyymi :) Suuret on luulot itsestäsi.

      Poista