maanantai 14. tammikuuta 2013

Absolutly true

Olen nyt todella kiihtynyt.
Olen tässä viikon aikana antanut parannusehdotuksia suomen rupuisille yrityksille, miten he voisivat parantaa vaikka parannusehdotukset maksaisivat tietenkin suomen miljoonia euroja, joihin suomalaisilla ei tietenkään ole varaa sponssata.
Ja mitä saan kiitokseksi? Haukkuja ja solvausta! Suomalaiset eivät osaa ottaa lainkaan kritiikkiä vastaan. En tajua mikä siinä on niin ylitsepääsemättömän vaikeaa, he luulevat varmaan edelleenkin olevansa parempia kuin muut, vaikka elävät täällä lumen ja nietosten keskellä, mikä surkastaa aivot.


Tännekin laitoin kiivasta palautetta kesätyöntekijöiden palkoista, ja minulle ei edes vastattu! Sen sijaan he hakevat uusia työntekijöitä "orjaleiriinsä". Onneksi onnistuin paljastamaan koko kuvion, he eivät muita enää huijaa.

Minustahan oikein kuohutaan netissä, no eihän se yllätys olekkaan (kateellisilla on tapana juoruilla). Facebookissa on jopa perustettu oma ryhmä minulle, missä juoruillaan asioistani. Imartelevaa jopa! Ettäs kehtaavat. Minähän lähdin vuonna 2009 Ranskaan, ja poistin fb-tilini. Viime vuonna palasin takaisin julkisuuteen, ja heti alkoi juoruilu.
Tietyt suomalaiset julkimot eivät edes kestä kritiikkiä. Ari Koivunenkin poisti varsin asiallisen kommenttini fb-seinältään. Minä ainakin kestän aina, jos joku lausuu kriittisiä sanoja minusta, en ole niin herkkänahkainen kuin suomalaisjuntit, haha :)


Olen myös järjestänyt kovalla tohinalla ystäväni Janin häitä. Hänellä on kuitenkin jonkinlainen kriisi menossa, sillä hän ei sulata naimisiinmenoa lainkaan. Kannustan häntä aina kyllä tarpeen vaatiessa, niistä tulee suuret julkkishäät ja myös lehdistö on kutsuttu paikalle (Seiska ja Hymy tarjoavat kilpaa suuria rahapalkkioita päästäkseen uutisoimaan häistä).
Suomeenhan palailen keväällä täältä New Yorkista, olen ollut nyt täällä Kaliforniassa Jonathanin kanssa monta kuukautta <3 Sitten suoraan häihin tulen :)
Love, Sigrid.
PS. Ensi kerralla luvassa tulevan sulhasen haastattelu!

27 kommenttia:

  1. Suomen lehdistö on siis sinulle tosiaan seiska ja hymy, suomen ala-arvoisimmat juoruehdet. Olet kuulemma Cameron Diazin hyvä ystävä, mutta kuitenkaan et kuulu etkä näy missään muualla kun blogissasi hmm.. Paris Hiltoninkin puolisuomalainen poikaystävä huomataan heti ja aina. Taidat itse olla vain tavallinen "suomalais juntti" jolla on isot luulot ja ylivilkas mielikuvitus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sinulla ei ole varaa lehtiin, joissa esiinnyn. Olen "vähän" laadukkaimmissa lehdissä kuin seiska ja hymy.

      Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Nyt hävettää sun puolesta. Mainitsisitko yhden lehden missä sinusta on juttu? Vai etkö osaa valita kaikista mahdollisuuksista? Ja kun tänne kerran feissariMOKIEN kautta tulin, enkä muuten tule toistakertaa, kertoisitko myls minkälaista apua tarvitset vihanneshyllyllä? Etkö tiedä vihannesten nimiä? Vai tarvitsetko kantoapua? Todella säälittävää toimintaa. Onneksi Lauttasaaren K-kaupan myyjä nolasi sinut maan alle. Vielä ihan vaan vinkkinä, yritäppäs ajatella joskus jotakuta muutakin kuin itseäsi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, esimerkiksi New York Times, johon sinulla ei ole kyllä varaa vaikka kauppaisit huumeita. Haluan keskustella myyjän kanssa vihanniksista asiantuntevaan sävyyn (hyvä muuten ettet tule toista kertaa, en kaipaa enää yhtäkään suomalaisjunttia lukijaksi!) Lautaasaaren K-kaupan myyjä näköjään roikkuu vain facebookissa, vaikka pitäisi palvella asiakkaita. Eipä ihmekkään, ettei ehditty neuvoa. Älä puhu asioista joista et mitään tiedä.

      Poista
    2. Voi Sigge, kultamussukka! Skriivailet suomeks, mut et halua lukijaksi yhtäkään suomalaisjunttia. Hhmmm... there is a problem! Ketä tääl sitten pitäis olla lukijoina? Siun suomalaiset ja ulkomaalaiset seurapiirikamut? Miten aijot tavoittaa nuo jälkimmäiset, ku tuskin osaavat takapajulan junttikieltä eivätkä halua opetella siitä ensimmäistäkää sanaa! :D

      Niin mietimpä vaa ketä sinä sitten kaipaat tänne stalkkaamaan? :)

      Poista
  4. Mainitsit miten olet antanut parannusehdotuksia suomen yrityksille ja olet sitten vain saanut paskaa niskaan. Neiti ei taida tietää mitään miten yritys toimii, joten ei kannata lähetellä huonoja ehdotuksia. Säästät yritysten ja omaa aikaasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut mukana KYMMENIEN yrityksien pyörittämisessä, joten minä kyllä tiedän mistä puhun. Sinä sen sijaan et taida tietää oikeasta elämästä mitään, istut vain koneelta illat läpeensä ja luet juoruja minusta (ymmärän toki, että kiinnostaa).

      Poista
    2. Voisitko sitten valistaa tietämätöntä ja kertoa yritysten pyörittämisestä?

      Poista
    3. Perustaminen on melko helppoa, mutta sitten siitä alkaakin todella rankka duuni että saa leivän pöytään. Pitää katsoa tosi tarkkaan kaikki palkat sun muut, ja pitää tarkkaa lukua menoista ja tuloista.

      Poista
    4. Mitä yrityksiä olet sitten pyörittänyt? Olisin kaivannut hieman yksityiskohtaisempaa selostusta. Tuo oli ympäripyöreää jonka kaikki tietää.

      Poista
    5. Nokiassa olin osittain mukana, samoin Applen pyörityksessä.

      Poista
  5. Ikinä kuullutkaan tästä "kohujulkkiksesta". Obvious troll is obvious

    VastaaPoista
  6. "hyvä muuten ettet tule toista kertaa, en kaipaa enää yhtäkään suomalaisjunttia lukijaksi!"
    Jos asia kerran on näin, eikö silloin kannattaisi alkaa kirjoittamaan blogia vaikkapa englanniksi? Tietystikään se ei karsisi kaikkia suomalaisia pois, mutta eiköhän määrä vähenisi? Ja ehkä silloin myös nuo lukuisat ulkomaalaiset ystäväsi ja ihailijasi siirtyisivät blogisi lukijankuntaan? Etkö tälläistä tason nousua nimenomaan toivonut?

    VastaaPoista
  7. Minkä ikäinen tämä maailmanmatkaaja on,12?Voi herranjumala mitkä jutut,on kuin jostain hiekkalaatikoilta olisi taaperot juttelemassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullahan niistä "hiekkalaatikkojutteluista" on kokemusta ;) Mene takaisin sinne kehtoon kasvamaan, ennenkuin edes yrität kirjoittaa suomea.

      Poista
  8. Ei kai tämä muija ole yksi niistä tyhjäpäistä siinä Suomitytöt new Yorkissa-ohjelmassa,se selittäisi aika paljon asioita,koko Suomi nauraa niille,arggghhhh !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, minä en ole mikään tyhjäpää, toisinkuin eräät (jos blogi ei kiinnosta, miksi käydä lukemassa sitä suu ja silmät vaahdossa?). Teille suomalaisillehan nyt nauraa koko muu mailma.

      Poista
    2. Sulta tulee vastaus 15 minuutissa,eikös kello ole friscossa yöllä noin klo 4,aika hyvin,vaiko oletko taas täällä meitin Suomessa,vai olisitko vaan joku jolla on mielikuvituskaveri ?

      Poista
    3. Yölläkö ei saisi olla tietokoneella? Ehkä sinä et saisi kun äitisi patistaa nukkumaan, mutta minua ei sentään kukaan määräile.

      Poista
  9. Ai niin sinähän et ole enään Suomalainen(Huom! Suomi kirjoitetaan aina isolla S:llä)Omituisesti sinulla riittää aikaa vastata näihin juttuihin kun on monta rautaa tulessa juttujesi mukaan ja blogisi löysin feissarimokat-palstalta kun itket että kukaan ei tule neitiä palvelemaan sinua vihannesten luona kun seisot siellä(ehkä ne luulivat sinua myös vihanneksi)täällä Suomessa katsos voi kysyä myyjältä jos on jotain kysyttävää!Emme ole tottuneet prinsessoihin kaupoissa,hullujenhuoneessa niitä on muutama,oletko sinä paikallisessa laitoksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsikin tietää, että kansalaisuudet kirjoitetaan pienellä (ruotsalainen, suomalainen yms) ja se sentään opetetaan jo ala-asteella. Ei ihme että käyt feissarimokien tasoisella sivustolla jos kielioppisi on tuota luokkaa. PS. Huutomerkin jälkeen tulee väli, ennekuin alkaa uusi lause ;)

      Poista
    2. Lapsikin tietää, että on tyhmää korjata toisen kieliasuvirheitä, jos kirjoittaa itse kuin virtahepo.

      "Ennen kuin" kirjoitetaan erikseen, lyhenteiden jälkeen tulee piste, mikäli kantasanan viimeinen kirjain ei ole mukana lyhenteessä, ja sivulause erotetaan päälauseesta pilkulla poikkeustapauksia lukuun ottamatta. :D

      Takaisin nyt sinne rikkaiden erityisala-asteelle, Sigrid!

      Poista
  10. Eikös kello ole taas siellä missä luulet olevasi n. 2 yöllä,miten jaksat pelastaa maailmaa kun olet vastaamassa meidän tavallisten ihmisten sähköposteihin ?

    VastaaPoista
  11. Sigrid on tainnut lentää kopterillansa atlantin yli pelastamaan jotain kolmatta maata kun meni jotenkin oudon mykäksi vai jäitkö kiinni jostain valkoisesta valheesta...

    VastaaPoista
  12. Mikset toteuta yhtäkään lupailemistasi seuraavaksi-postauksista?

    VastaaPoista