sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lovely Life

Heips,
Aivan ihanasti elämä jatkuu täällä Kaliforniassa! Tosin vähän kyllä yleisfiilistä pilasi tuo Feissarimokat - juttu. Olen kuitenkin sen verran ymmärtävinen ja lämminsydämminen ihminen, että tajuan uteliaisuuden määrän olevan varmasti suuri. Eipä sille oikeastaan mitään voi.

Palatte varmasti halusta kuulla uusia kuulumisiani. Olen shoppailut täällä Kalifornian liikkeissä, missä tarjonta on TODELLA kattava, ja ostettavaa on niin paljon että Jonathanin ja autonkuljettajamme kädet eivät millään riitä niitä kantamaan, olen joutunut ostamaan ihan uuden vaatekaapinkin täällä ostamilleni tavaroille. Eilen oli yksi tälläisistä shoppailupäivistä, ja oli kyllä aivan mahtavaa. Menimme vieläpä läheiseen ravintolaan oikein kattavalle päivälliselle, jälkiruuaksi oli herkulliset jäätelöannokset.














Olimme tosiaan seudun hienoimmassa ravintolassa, ja jäätelövati kannettiin pöytään. Koska tunnen kyseisen puljun omistajan (kuten myös Kat Van Deen, jonka luona olen ottanut tatuoininn :)), saimme jälkiruuan ilmaiseksi. Vähän siinä tuli huolestuneeksi omista linjoistaan, kun tuollainen herkku kannettiin eteen, mutta taidan onneksi olla immuuni lihomiselle ;)

Ette muuten ikinä arvaa, mistä ne viikonloppuna soittivat! Salatuista Elämistä, minulle oltaisiin taas tarjottu roolia. Palkkatarjousta oli vähän kovennettu, mutta se oli silti säälittävä summa (vain kymppitonni kuussa). Minä en siihen soppaan lusikkaani tunge, on niin paljon parempiakin sarjoja, ja jotain jo voi arvata siitä että sarjaa tuotetaan Suomessa.

Arvatkaapas keneen törmäsin beachilla ;) Oikein arvattu, vanhaan tuttuuni Justin Bieberiin. Mietitte varmaan, mistä tunnen kyseisen kundin. No, jos nyt on pakko myöntää niin minähän se vähän avustin Justinia julkisuuteen, ilman minua hänestä ei olisi ikinä tullut niin suosittua kuten nyt. Justin on varmasti ikuisesti kiitollinen minulle. Olen auttanut myös monia muita tähtiä (mm. Eminem - rakas ystäväni, ja myös Rihannaa on tullut auteltua)














Puutarhasamme on ihania kukkia :)
On se Justin vaan aikamoinen rantaleijona, grauh! Siellä vaan ylävartalo paljaana kulki, olisin ottanut kuvan mutta hän ei halunnut, koska hänellä oli valitettavasti leuassaan finni. Suosittelin erästä voidetta, joka voisi auttaa.

Mutta pakko sanoa vielä muutama sana eräästä Suomessa kuohuttaneesta artistista: kyllä, Robin Packalenista. Monia varmaan kiinostaa kantani poikaan. Minähän tietysti tunnen hänet, olemme joskus backstagella jutelleet, ja tarjosin jopa erään paljon paremman levy-yhtiön levytyssopimusta hänelle, mutta sitten pojan kiukkuinen manageri tuli heittämään minut ulos. Olen kyllä aivan varma, että hän olisi suostunut sopimukseen.

Suomen musiikkia ei kyllä saa muokattua millään tavalla siedettävään muotoon jos sanat ovat suomeksi, se jos mikä on varma. Aivan karmeita nämäkin kappaleet, kuten "Faija skitsoo", "Frontside Ollie" sekä "Luupilla mun korvassa". Minulla on kyllä kuuntelukokemuksen jälkeen sellainen olo kuin korvani olisi raiskattu, kirjaimellisesti. Mutta hyvä lauluäänihän pojalla on, ilkeä ja suuri levytysyhtiö vain tuhoaa hänet täydellisesti.

Ei tällä kertaa muuta,
Love,
Sigrid <3

8 kommenttia:

  1. * Kat von D:n. Tietämyksesi onkin KATTAVA
    Lukukokemuksen jälkeen sellainen olo kuin silmäni olisi raiskattu, kirjaimellisesti.
    Love,
    Nyymi <3

    VastaaPoista
  2. Me hänen ystävänsä kutsumme häntä hiukan tuttavalisemmin. Tiedän kyllä hänen rakkaana ystävänään enemmän kuin sinä, lukija joka uskaltaa kommentoida vain anonyymina. Kukaan ei edelleenkään sinua pakota lukemaan.

    VastaaPoista
  3. Kun kuva on kerta otettu seudun hienoimmasta ravintolasta, miksi ihmeessä taustalla on mukeja ja pirkan kinuskikastikepurkki?

    VastaaPoista
  4. Olenko jossain vaiheessa väittänyt että tuo kuva olisi seudun hienoimmasta ravintolasta? Kyseinen kuva on jostain aivan muualta.

    VastaaPoista
  5. Ensiksi pahoittelen sitä, että kommentoin ensiksi anonyyminä. En huomannut asiaa, ei ole minun tapaista kommentoida anonyymiteetin suojista. :) Oh, and since you live in the states, you're obviously fluent in English. Could we please converse in English? I'm much more fluent in my mother tongue. First of all, if you post a picture after telling us about how you've been in the "fanciest restaurant", it gives the impression that you have indeed eaten the ice cream at that restaurant rather than eating it at home, at a friends or so forth. This scenario of having ice cream at any of the last mentioned places doesn't explain why there's a package of ice cream sauce only sold in Finland behind the bowl of ice cream? Best regards, Laura, the real American who is really from Miami, lived in West Palm and Sanibel and who has since moved to Finland and is very annoyed by trolls and bored enough to try to prove a point.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You're awesome, Laura! I wanna see this woman/man using Google Translate to answer to your message. I'm just writing in English to you since it's more polite to write to someone in their mother tongue. :)
      About the "fanciest restaurant" -point you made. I also think they wouldn't use spoons with PLASTIC in them if it actually was "a fancy restaurant". Not even a bit cheaper restaurants do that nor would they serve a 1 euro Ingman ice cream... ;)

      If "Sigrid" is not a troll I think it's someone who is in a need of some serious psychiatric help. Maybe I should search some local helpline numbers. :D

      Kind regards,
      Your new fan, Annina.

      Poista
    2. Hey.
      Of course we can speak English. You are very rude young lady, do not doubt my words. This package of ice cream was very expensive, and certainly not purchased from Finland.
      Love,
      Sigrid.

      Poista
    3. Sigrid: Sorry, but doubt your words about what? Who are you answering to? Do not doubt when you call me a rude young lady? Do not doubt what you post on this blog? Why does it matter that the ice cream was expensive? Really, take a look into marketing. The same shit in a different package with a different price. I'm sorry for your body, American food really is mostly shit. Read about the food industry for a bit, oh and while you're at it the American schooling system. I usually don't feed trolls, but my annoyance of the food industry, schooling, health care and so forth, have grown to such proportions, that I'm happy to discuss it anywhere.

      Anniina: I'll get a hold of a list of numbers. I'll copy paste it here, so poor Sigrid can just let the feelings out. :)

      Poista