maanantai 21. tammikuuta 2013

Miami


Ihanat, lämpimät terveiset täältä Miami Beachilta.
Lensin eilen helikopterillani tänne, Kalifornia alkoi jo kyllästyttää. Jonathanista on tullut ero, olen nyt siis vapaa kuin taivaan lintu ;) Aivan ihanat maisemat on täällä. Kello on nyt 1:24, mutta se ei suinkaan estä minua kirjoittamasta blogiini. Tiedän että tähänkin postaukseen tulee lapsellisia kommenteja, mutta hyvähän teidän on sanoa kuin rahaa ei ole muualla kuin monopolissa (jos sielläkään, ettehän te suomalaiset osaa sijoittaa - vai voitteko muka väittää että joku suomalainen on edes kerran elämässään tehnyt suuren sijoituksen?). Nokiakin vielä hetken aikaa pinnalla pysyi, mutta nopeasti sekin sitten lopahti. Nokiahan on täynnä mokia ja Elop on floppi.

Aika kateellisia nuo teidän kommentinne. Kyllä huomaa että sivistys puuttuu. Täällä me nauramme teidän kommenteillenne porukalla, tässä muutaman julkkisystäväni kommentti teidän kommenteistanne:
Kat Von D: Enpä tiedä enää, pidänkö suomesta. Sen verran asiattomia ihmisiä siellä. Järkyttävää nimitellä sinua noin. Kommentoijat, hävetkää!
Britney Spears: Siis mitäh?!
Leonardo Dicaprio: (kummisetäni) Tuo on nyt pelkkää roskaa, älä välitä moisista kateellisista ihmisistä, sinä olet paljon parempi.

Eli paras lopettaa se sonnanjauhanta blogissani.

Näillä kynsillä nyt naputtelen tätä blogia, tuli käytyä manikyyrissa Kaliforniassa ennenkuin tänne lähdin lentämään :) Oli kyllä ammattimainen manikyyri, leopardikuvioisuus on juuri nyt in myös suomessa, joten muistakaa se!

Miamissa asustelen omassa kattohuoneistossani eräässä pilvenpiirtäjässä, uskokaa täi älkää. Vuokrasin tämän kattohuoneiston viikko sitten, ja nyt täytyisi löytää enää mies lämmittämään, mitään muuta ei täydellisestä elämästä puutukkaan :) Moni suomalainhan minuun ottaa päivittäin yhteyttä, mutta heillä ei valitettavasti ole mitään mahdollisuutta minuun! Minulla on korkea taso.

Nyt lähdenkin nukkumaan, öitä!
Love,
Sigrid <3

42 kommenttia:

  1. http://www.arsitinerandi.com/ars-itinerandi/wp-content/uploads/2012/10/Miami-1024x767.jpg
    Ensimmäisen kuvan linkki.

    http://files.fbstatic.com/PostImages/2040415/0/28dbe0b5-577d-41bd-9040-aeadeeacb876.jpg
    Toisen kuvan linkki.

    Tiedätdän, että toisen kuvan väittäminen omaksi on tekijänoikeusrikos?

    VastaaPoista
  2. Profiilikuvasi FB:ssä on muokattu tuosta: http://wallpaperskd.com/wp-content/uploads/2012/10/Francis-Fakella-600x337.jpg
    Kyseessähän on siis "Francis Fakella".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, minustahan löytyy kuvia ihan netistä asti, no onhan se arvattavaa kun julkkis olen.

      Poista
    2. Kyllä, muttei nimellä "Sigrid", etkä ole kuvan henkilö. Eri kuvissa on sinulla eri henkilöt, joita jokaista väität itseksi.

      Poista
    3. Huomaa kyllä, kuka on profiiliani stalkannut innokaasti.

      Poista
    4. Oikeastaan en ole stalkannut profiiliasi kovinkaan innokkaasti. Kosken olen Yhdysvalloista kotoisin, ystäväni nosti tämän blogin ja tässä esitetyt mielipiteet esille ja antoi minulle linkin. Sen jälkeen päädyin FB profiiliisi ja yksinkertaisesti raahasin profiilikuvasi googlen kuvahakuun, josta löytyy kaikki samankaltaiset kuvat. Joista sitten löytyi tämä linkki. Kuvien selaamisen suhteen katsoin sen jonkin vaihto-oppilaskuvan, hotellikuvan ja nykyisen profiilikan. Sokeakin näkee, ettei kyseessä ole sama henkilö. Valitettavasti Suomen laki ei tällä hetkellä kiellä toisena henkilönä esiintymistä, eli voit aivan vapaasti esiintyä kuvissa näkyvänä henkilönä ilman, että Suomen poliisi kiinnostuu touhuistasi.

      Poista
  3. Eikö sulla huora ole varaa omiin kuviin? Kuten täällä toinen Anonyymi aiemmin sanoi, teet jatkuvasti rikoksia. Pelle.

    VastaaPoista
  4. Mitäs raskaudellesi kuuluu?

    VastaaPoista
  5. Haha, oot mahtava :D

    VastaaPoista
  6. Eipä tässä ole tarvetta lähteä ketään huorittelemaan, mutta kuten pointtini tuossa aiemmassakin kommentissa oli, on kuvien omaksi väittäminen rikos. Kommentoin uudelleen, koska ensialkuun kommentoin vahingossa anonyyminä. Kiitos ja kumarrus, t. edelleenkin se oikea Yhdysvaltalainen, joka jonkin ihmeen takia jaksaa vieläkin ruokkia trollia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitko minullekkin tarkentaa, että missä vaiheessa olen väittänyt kuvia omakseni?

      Poista
    2. Väität kuvia omaksesi sillä, ettet merkkaa niihin lähteitä mistä olet ne ottanut. Jos vain copy-pastetat kuvat tänne etkä pistä linkkiä siihen mistä ne olet ottanut, väität niitä omaksesi ja se on tekijänoikeusrikos. Ja se ei riitä että sanot "eivät ne ole minun kuviani"

      Poista
    3. Kun kerrot "naputtelevasi blogipostausta näillä kynsillä" viittaat kuvassa näkyviin kynsiin. Siinä kohdassa muun muassa.

      Poista
  7. Successful troll is successful. Kiitos viihdyttävästä blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin ensimmäiset postaukset oli oikeastikkin viihdyttäviä ja jaksoin seurailla blogia aktiivisemmin. Nyt on yritetty liikaa ja ylenpaattinen snobbailu sekä liian epärealistiseksi meno pilaa mielestäni lukukokemuksen. Joo, ei kukaan voi kirjoittaa tämmöistä blogia tosissaan, kyllähän sen nyt kaikki tajuaa.

      Poista
    2. Olen kyllä samaa mieltä, että on liikaa yritetty. Blogi olisi voinut toimia uskottavana, jos kirjoittaja ei vetäisi asioita niin yli. Mutta ilmeisesti se on ollut tässä tarkoitus, ja mitä enemmän täällä kuohutaan, sitä enemmän blogi on onnistunut.

      Poista
    3. Tietysti blogi on onnistunut kun kommentoidaan paljon, joskin suurin osa kommenteista on niin suurta sontaa ettei paremmasta väliä.

      Poista
    4. Kyllä, olet onnistunut herättämään keskustelua. Sen minäkin tein, kun kirjoitin blogiini yleistyksen teineistä. Sekä silloin, kun kirjoitin Yhdysvaltojen koulutusjärjestelmästä. Keskustelua voi herättää muutenkin, mutta myönnän blogisi (olleen?) olevan kohtuullisen viihdyttävä. Nyt jutut on vaan mennyt niin yli, että kyseessä onkin hienon huumorin sijaan huono parodia.

      Poista
    5. Teidän kateellisten on turha tulla blogiani lukemaan. Ensinnäkin tämä ei ole mikään vitsi, tämä on LIFESTYLE - blogi. Sinä olet vitsi koko nainen. Kirjoitan omista kokemuksistani ja elämästäni.

      Poista
    6. Laura seems to be such a wonderful and intelligent person – completely opposite to you, my friend. Why can't you see that your rölling has gone way too far? This blog IS a joke. Give up.

      And what the hell do you, my noble lady, mean with the statement that bitter and envious Finns should not read your blog? You have NO READERS outside Finland.

      Poista
    7. Why thank you James! :)

      A bit off topic, but I'm really quite interested on where this is going. Definitely waiting for "Singrids" next reply. Hoping that it's in English of course. Although Singrid is, according to her own words, very sophisticated I would be quite delighted by a reply in Latin. ;-) Although my last comment in English hasn't been answered, so I'm not that hopeful. Oh and Singrid, on what basis am I a "complete joke"?

      Poista
  8. facebookissa väität ainakin kuvakaappauksia omiksi joten se on rikos josta on jo tehty facebookin ylläpitoon ilmotus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen kuin teette vain, todella törkeää toimintaa minua, kunniallista kansalaista vastaan (ei tosin onneksi suomen kansalaista)

      Poista
    2. Millä tapaa kuvan ilmoittaminen on törkeää toimintaa sinua, tekijönoikeusrikoksen tehnyttä kansalaista vastaan? Ei sillä, etteivät muut kuvia kopioisi, mutta harvat niitä omakseen väittää.

      Poista
    3. Olen tehnyt nyt ilmoituksen facebookin ylläpidolle kunnianloukkauksesta.

      Poista
    4. Miten muka kunniaasi on loukattu? Se, että joku on aivan aiheesta ilmoittanut facebookin ylläpidolle sinusta ei riitä syyksi nostaa kunnianloukkaussyytettä. Ja ilmoitus kunnianloukkauksesta tulee tehdä poliisille eikä facebookkiin. Ainoa vain, sinua vastaan on aika paljon materiaalia ja häviäisit sen taistelun kuitenkin. Suosittelen, että jos edelleenkin aiot käyttää kuvia jotka eivät ole sinun, niin merkkaat niihin tarkat lähteet mistä olet kuvat saanut. Muista, että alkuperäiset kuvat on erittäin helppo jäljittää jos ne on otettu Internetistä.

      Jaa miten minä muka mistään tiedä, oletettavasti kysyt? Valmistun keväällä vanhemmaksi konstaapeliksi, siitä tiedän.

      Poista
    5. Sigrid ei ole todellinen henkilö, eli mitään loukattavaa kunniaa ei siis ole olemassa. :D

      Poista
    6. Vai että ihan Facebookin ylläpidolle. Suositeltavampaa ehkä olisi marssia oman kunnan poliisilaitokselle ja tehdä rikosilmoitus. Toisaalta kunnianloukkaussyytteen nostamiseen ei otollinen aihe ehkä ole se, että lisäämme lähteet varastamiisi kuviin.

      Poista
  9. Näen huvittuneisuuta siinä kuinka pälpätät Kat von D:stä, joka ei edes asu Yhdysvalloissa tällä hetkellä. Jos edes tekisit taustatutkimusta trollatessasi, oiit vähemmän nolo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on niin hyvä ystäväni että tuli varta vasten tänne minut tatuoimaan.

      Poista
  10. Oikeesti. Ryhdistäydy vähän näitten juttujes kanssa.

    Jos ei se lyyti ala kirjottaa, ni tuun kaatamaan äitis haudan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tietenkään pakko lukea, jos ei kiinnosta ;)

      Poista
  11. Vau, Oxfordissa opiskellut! Sinne ei ihan tyhmät pääsekään. Mitä opiskelit pääaineena? Entä millaista opiskelu oli? Itselläkin aikeissa hakea sinne. Olitko monta vuotta siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta, kiva saada positiivista palautetta :) Pääaineenani oli filosofia, ja opiskelu oli todella palkitsevaa ja antoi paljon. Sain sieltä monta todella hyvää ja rakasta ystävää. Hae ihmeessä, sellaista tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä. Opiskelin vähän päälle kolme vuotta.

      Poista
    2. Itseäni kiinnostaa todella paljon historia, joten sitä lähden tavoittelemaan. Oletko lukenut filosofian lisäksi muuta? Entä millaiset pääsykokeet olivat?

      Poista
    3. Ja noniin, paljastettakoon nyt tämä: ihan siksi kysyin sun pääainettas, että mitä vastaat. Koitahan jo päättää opiskeletko filosofiaa vai historiaa pääaineenas, sillä toisen postauksen kommenteissa kirjotat "opiskellees" historiaa. Edes sinä et voi olla (tai sitten voit) sekottasit ne toisiinsa. Ja et tosiaankaan voi molempia yhtä aikaa pääaineenas opiskella + jos olisit historiaa opiskellut, olisit maininnut senkin. Et oo ikinä yliopistoa nähnykään. Tiedän että oot trolli, mutta niitä on aina niin kiva kusettaa :)

      Tossa vielä linkki, jos oot sattunu unohtaa ;)
      http://glamwithsigrid.blogspot.fi/2012/10/obscene-sight.html

      Poista
    4. Hyvä sinun tulla kateellisena tänne haukkumaan parempiasi. Sinä tuskin olet edes käynyt kotipihaasi pidemmällä. Opiskelin molempia sillä olin todella lahjakas :)

      Poista
  12. Hmph... Valitat kyllä mielelläsi, etteivät suomalaiset kestä kritiikkiä, mutta mitä täällä on näkynyt, et kyllä itsekään ota sitä sen paremmin vastaan.

    VastaaPoista
  13. http://doubleleggy.deviantart.com/art/Grocery-Store-Masochist-1-193953111

    http://doubleleggy.deviantart.com/art/Grocery-Store-Masochist-2-193953269

    VastaaPoista