torstai 17. tammikuuta 2013

Maine kasvaa

Hei,
tiesinhän minä että ette voi olla lukematta blogiani. Ette te suinkaan niin uusavuttomia ole ettette osaisi kommentoida, mutta vielä yksi asia puuttuu - lukijaksi liittyminen! Kommentinne ovat muutenkin vähän asiattomia, järkyttävää tuollainen kateus. Ymmärtäähän sen koska suomessa ilmasto on palelluttanut selvästi aivotkin. Onneksi itse en täällä Kaliforniassa joudu kärsimään siitä.

Sain roolin uudesta TV-sarjasta, jota aletaan kuvaamaan täällä Kaliforniassa. Sarjan nimi on The Secret Archives, ja sitä tullaan esittämään myös Suomessa teksityksillä. Olisihan kamalaa jos jäisitte niin laadukkaasta sarjasta paitsi, sain pääroolin (tottakai!).



Kuvaukset alkavat huomenna, kiirettä on pitänyt. Vastanäyttelijöitäni ovat mm. Ian Somerhalder, Debby Ryan ja Britney Spears. Töiden jälkeen menemme tietysti läheiseen baariin, ystäviä kun olemme <3 Juttelin eilen muutaman suomalaisen julkimoystäväni kanssa puhelimessa, he ovat vihreitä kateudesta! Niinkuin te blogin lukijatkin (:

Pääsette sitten kommentoimaan oikein urakalla roolisuoritustani, itsehän tiedän jo etukäteen että se tulee olemaan mahtava. Sen verran voin roolihahmostani paljastaa, että hän on sarjan virallinen "pahis", jonka elämää seurataan tiiviisti. Hahmon nimi on Hannah. En malta odottaa että pääsen maskeeraustuoliin <3

Varmasti ensi blogikirjoituksessa saatte nähdä kuvia kuvauksista, top secret - materiaalia, heh heh ;) Juonesta voin paljastaa sen verran, että jaksoja on kaavailtu kuvattavan 120 jaksoa, alan nyt tekemään kovaa bisnestä amerikanmaalla. 500 000 dollaria on lupailtu palkaksi, ties vaikka jäisin tänne mantereelle kokonaan! On sen verran isot rahat kyseessä, ja tästähän se ura vain urkenee!

Ensi kerralla tosiaan kuvia kuvauksista,
Sigrid.

9 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon, neiti von Vlyck, olette historian surkein trolli!
    Mikäli olen väärässä rölliytenne suhteen, olette historian vakavasti sairaimpia skitsofreenikkoja. Tässä tapauksessa toivon teille mitä pikaisinta paranemista!

    Tiesittekö muuten, että 'von' kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkö trolli?
      Sinuna en ryhtyisi mitään syvempää analyysia tekemään, taidat olla näitä keittiöpsykologeja jotka kyllä jaarittelevat kovasti mutta eivät tee mitään (esimerkiksi hanki alan koulutusta...)

      Poista
    2. Hhahhah turhuuden ja tyhmyyden huippu! Tavis jenkeissä oikeesti staraksi??? Kehu vaan lisää niin suomen porukka tykkää vähemmän koska omakehu ainakin haisee ja kukaan ei edes oikeasti tunne sua:)Olisin voinut tykätäkin mutta asenteesi ei ole oikea!

      Poista
  2. Tiedän että olet trolli, halusin tulla valaisemaan invaliideja.
    Ensinnäkin, selität kuinka New York Times on "juorulehti" niinkuin Hymy ja Seiska. Sano samantien että Helsingin Sanomat on sarjakuva. Komppaan toista anonyymia sanomalla että von kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Von-nimi on suomessa aateliston nimi, niikuin 'sir' Iso-Britanniassa, ja Suomessa ei ole aatelistosukua nimeltä von Vlyck.
    Mutta ihan viihdyttäväähän tätä on lukea, dance monkey, dance.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hohhoijaa, jos lukisit tekstini tarkemmin, mikä tosin taitaa olla liikaa vaadittu (koska kiirehdit pätemään lukematte tekstejä sen tarkemmin), tietäisit että a) - en ole kertaakaan väittänyt New York Timesia juorulehdeksi ja b) - Von Vlyck on islantilaisen ex-mieheni sukunimi.

      Poista
  3. Trollaus toimi vielä jollain tasolla kun juuri kukaan ei huomannut sitä. Mutta juttujen "hauskuus" katosi heti kun huomiota tuli. Yliyrittäminen näkyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämän ole tarkoituskaan olla hauska. Kyseessä on lifestyle - blogi.

      Poista
  4. Wau, olen aika kateellinen sulle! ei me kaikki suomalaiset olla yhtä ilkeitä kun kaikki nää kommentoijat :)

    Mulla ei olis ikinä mahdollisuutta päästä esiintymään amerikkalaiseen sarjaan ja sä oot vielä pääosassa! Kuka muuten sarjaa käsikirjottaa ja ohjaa ja millä kanavalla sitä näytetään?

    VastaaPoista
  5. http://www.bemixmedia.pl/aktualnosci-cms-5.html?aid=17
    Linkki kuvaan. Tiedäthän, että netistä kuvia "lainatessa" tulisi kuvan lähde merkitä?

    VastaaPoista