maanantai 18. maaliskuuta 2013

My Life Contiuned Today

Hei vain räkänokat,
Kyllä te sitten jaksatte paasata ja minulle lähettää yksityisviestejä. En millään ehdi vastata niihiin kaikkiin, minulla on parempaakin tekemistä ja olen myös numeroni vaihtanut salaiseksi. Olen nyt tutustunut erääseen suurlähettilääseen, hän asuu Kuusisaaressa perheineen. Miehen nimi on Dimitri Orvol, aivan ihana mies, ja todella rikas <3 Minusta tulee nyt ehkä uusiperheen äiti, mutta eipä siinä mitään :) Dimitri kosi ja vastasin myöntävästi, kyllä meillä on rahaa millä mässätä. Nyt en ehdikkään Janin häitä sen kummemmin järjestelemään, mutta kyllä nekin toteutuvat, sen hoitaa Satuhäät tuotanto. Minun hääni ovat Katajannokassa.

Tiedättekö kuule, minäpäs nyt paljastan teille Salkkareiden tulevat juonet (kun minulle niin kovasti käsikirjoituksia tuputtivat).
Janne, Iida, Matleena, Roni, Tale, Elias ja Lari lähtevät autolla laskettelemaan, Janne ajaa vaikka hän on alaikäinen. Auto suistuu kaislikkoon, ja juuri ennen kolaria Tale huutaa Jannelle "helvetin idiootti sä tapat meidät".
Lari, Matleena ja Roni kuolevat. Elias hyppää mereen pää edellä ja tekee itsemurhan samalla paikalla, millä Annikakin kuoli. Iida halvaantuu, ja Janne sekä Tale selviävät ilman vahinkoja, ja samassa jaksossa he istuvat Moosessa kahviolla.
Paljastuu, että Isabella on Sepon avioton lapsi. Seppo ei tahdo myöntää asiaa, ja ratkeaa taas ryyppäämään.
Helena paljastuu uhkailijaksi, ja lähtee kiväärin riehumaan Pihlajakadulle. Hän ammuskelee, kunnes Ulla Taalasmaa karauttaa tilausbussilla paikalle, ja pelastaa Sepon hengen. Ulla ja Seppo palaavat yhteen ja Helena joutuu vankilan. Pian kuitenkin Ulla alkaa pettämään Seppoa Ossin kanssa, Ossista on tullut scene. Cindykin pettää Ossia, Joonatanin kanssa.
Miia Laitela nousee kuolleista, ja kertoo että pelkäsi Ismoa. Jenni ottaa vastuulleen tervetuliaisbileet Moosessa, missä Miia juo itsensä humalaan ja kyselee missä Saku on. Ismo ei uskalla tunnustaa että hän surmasi Sakun kalastusaluksella pian Miian kuoleman jälkeen.

Päätösjaksossa Moosen bileissä Jenni mokaa (taas kerran), ja koko kahvio räjähtää taivaan tuuliin samaan aikaan kun Jiri on pelehtimässä Jennin kanssa takahuoneessa. He eivät kuule edes pamahdusta. Syksyn ensimmäisessä jaksossa kaikki nousevat henkiin, Markus ja Toni ja Hanna Salin saapuvat paikalle, ja paljastuu että kaikki "kuolleet" olivat Aaron vankeina saarella, ja Aaro nappaa jokaisen Pihlajakadun asukkaan, ja he joutuvat selviytymispeliin, missä Aaro on vähän niinkuin Saw - leffojen Jigsaw, apunaan Aki Nikkinen.
Lopulta tilanteen pelastaa henkiinnoussut Annika, joka tönäisee Aaron taas parvekkeelta alas. Ulla ja Ossi karkaavat yleisen sekasorron vallatessa Havaijille, ja molemmat poistuvat sarjasta.

Tässä muutama tuleva jaksonimi
- Muut saavat maksaa kovan hinnan Jannen hirveistä
- Salaperäisyyden verho avautuu Helenan tieltä
- Sepon synkkä salaisuus asustaa Holmeilla
- Cindy ja Ossi käyvät vuoroin vieraissa
- Laitelat saavat yllätysvieraan haudan takaa
KAUDEN PÄÄTÖSJAKSO:
- Siellä Jenni pelehtii, missä kahviot räjähtää (K-18)

Ja seuraavat jaksonnimet:
- Kaikkien elämä jatkuu
- Pahan pimeydessä kummittelee vanha tuttu
- Annikan urotyö auttaa kaikkia
- Havaijille ilman jäähyväisiä

Sellaista siis luvassa, voin kyllä spoilata vielä lisääkin!! No, ehkette halua kuulla. Ehdin jo kyllä kertoa kaiken oleellisen :)

¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~
Sitten tietysti myös sarjojen arvostelua tuttuun tyyliin taapertaen.
KidsSING - ohjelmassa nähdään kammottava tilanne, kun putoamisestaan pettynyt Diandra Kosow vetää esiin pistoolin, ja tähtää tuomaristoa.
"Älä minnuu ammu" , Antti Tuisku kiekaisee tuomaristossa. Kohtaus on tietenkin leikattu televisiosta, ja jälkihaastattelussa nuoren "lahjakkuuden" äiti manaa "eihän meidän tyttö nyt edes asetta omista, ja muutenkin tämä on ihan rasistista touhua koko soopa, aina meitä syytetään". Äiti pillahtaa itkuun, ja samassa puhelin pirahtaa.
"Missä mun virkapistooli on?" , isä tiedustelee tiukkana, ja äiti punastuu rajusti, ja sanoo ettei hänellä ole mitään tarvetta antaa haastatteluja. Taustalla Diandra jahtaa Antti Tuiskua, joka lukittautuu naistenvessaan, ja takaa kuuluu valitus.
"Mie lähen pakkoon Rovaniemelle!!!"

Meillä on täällä julkkisten oma Harlem Shake. Seuraavalla kerralla julkaisen videopostauksen, JOS tätä kommentoi kymmenen, minua kun on feikiksi haukuttu.
Ensi kerralla luvassa uudet mallikuvani<33
Love,
Sigrid.

2 kommenttia:

  1. Kuka jaksaa kirjottaa tällästä paskaa? :DD Ja tuhlaa aikansa tähän?

    VastaaPoista
  2. Justhan säkin tuhlaat aikaas siihen kun luet ja kommentoit sitä? Vitun idiootti XD

    VastaaPoista