torstai 7. maaliskuuta 2013

Celebrity Big Brother Comes!!

Hei vain,
ihania riemukkaita uutisia nyt satelee joka suunnasta. Julkkis BB tulee, viimein! Suomi onkin ainut takapajula missä sellaista ei ole pidetty :) Nyt se kuitenkin vihdoin toteutuu, minun pyynnöstäni (minähän sitä vähän ehdottelin, ja ehdotukseeni suostuttiin koska normaalin BBn budjetti loppui, ja ketä edes kiinnostaa mitkään tavikset). Sillä ehdolla että lähden mukaan se aloitettiin ! Ja minähän suostuin, 50 000 euroa on toki pikkuraha, mutta menee hyvään tarkoitukseen, rahoitan Aubreyn opinnot sillä.

Paljastan teille nyt tulevan kauden asukaat, kuusi naista ja kuusi miestä. Naiset ensin, eli ensimmäisenä........, kuinka ollakkaan....
CLAUDIA EVE! Aivan, hän lähti nyt tähänkin mukaan intoa puhkuen. Itse minulla on välit poikki häneen, eli yhteydenottoja voidaan odottaa varsinkin humalassa. Hänpäs se ennusti itse voittavansa, mutta olisi enemmänkin huolissani jos hän olisi ennustanut että ei voita, koska kuten tiedämme, Claudian ennustukset menevät aina pieleen.

Sitten, seuraava asukas.........
JOHANNA TUKIAINEN! Kuinka ollakkaan, rakas ystäväni Johanna ja minä lähdemme tälle reissulle yhdessä <33 Meistä tulee mahtava tiimi ja istumme finaalisohvalla yhdessä viimeisinä, ja odotamme minun voittoani. Johannakin tämän varmasti sulattaa pienen alkupettymyksen jälkeen.

Kolmantena ehdottomasti juntein...
HENNA KALINAINEN! Että hän jaksaa vuodesta toiseen siellä roikkua, jo neljäs kerta BB-talossa, tämä bimbohan on mennyt siellä naimisiinkin...
Neljäs asukas on....
MARTINA AITOLEHTI! Hän ei maailmanmenosta tiedä mitään, varmaan ensimmäinen putoaja. Tai no Claudia ja Henna ovat suuremmassa vaarassa.
Sittenpä seuraava asukas, joka on...
KATRI HELENA! Tämä nainenhan ei ymmärä mihin ilmottautui, niin dementoitunut mutta puhkuu intoa uuteen seikkailuun, vaikka hän luuleekin menevänsä Idolsiin. Tätä käsitystä ei kukaan ole jaksanut korjata, ja eiköhän Katri Helena ylläty kun tajuaa olevansa BB-talon villissä pyörityksessä eikä pääse ulos. Ehkäpä hän juo siellä ensimmäiset känninsä.
Ja kuudes olen minä :;) Eli naisasukkaat tänä vuonna: Claudia, Johanna, Henna, Martina, Katri ja Sigrid.

Sitten miesasukkaisiin, meidän pikku makupaloihin.
Ensimmäinen mieasukas on iki-kamala...
ANTTI KURHINEN! Aivan järkyttävä tollo, ei mitään rajaa. Perinteinen suomalaisjuntti joka saisi jättää meidät oikeat julkkikset rauhaan, Anttihan ei edes baariin pääse sisälle (käännytettiin Tigerin ovella kun unohti paperit)
Toinen miesasukas on hieman siedettävämpi, hän on....
ARTO LÄNSMAN! Aivan, herrasmies, tosin hieman jo kulahtanut. Hän ei ole voinut hyvin sen jälkeen kun jätti Johannan, rupsahti koko ukko ja pahasti.
Kolmas on jo paljon, paljon parempi....
MICHAEL MONROE! Hän harkitsi pitkään, mutta lähti lopulta mukaan tähän villiin pyörityksen. Todella loistelias asukas, finaalissa tulee olemaan varmasti minun, Johannan ja Katrin kanssa.
Neljäntenä nenäkäs....
LORDI! Aivan, bändiasussaan hän saapuu sinne pärisemään. Kuumahan siinä tulee mutta tulkoon, Lordi tappelee rahoistaan loppuun asti.
Viidentenä vitsikäs....
CHEEK! Sokka irti, tosin nyt voisi tähän sanoa että sukka irti, koska BB-taloon tullaan paljain jalan erään salatehtävän takia. Hän on ihastuttava mies, varmasti hänet aion iskeä ja tulla raskaaksi BB-talossa finaali-iltana. Aion vauvalleni ostaa bodyn jossa lukee "made by BB-talo". Koska sehän on totuus.
Kuudentena kurvikas....
MATTI NYKÄNEN! Lennä Nykäsen matti ulos talosta, minusta ei tee suomalaista julkkista se että ryyppää päivät pitkät ja käy kerran hyppäämässä mäestä.

Ja arvaatkaas mitä, myös putoamisjärjestys on etukäteen selvillä, koko kausihan on käsikirjoitettu (: Älkää kertoko että paljastin, se on salaisuus.
Ensimmäisenä putoaa Lordi, hän luovuttaa. Ei kestänyt talon paineita.
Toisena putosi ensimmäisessä häätöäänestyksessä Matti Nykänen, studiossa hän parahtaa lohduttomaan itkuun. Hän putosi häätöäänestyksesä Johannaa vastaan.
Kolmantena toisessa häätöäänestyksessä putosi Martina Aitolehti, hänkin Johannaa vastaan. On se Johanna vaan suosittu (:
Neljäntenä putosi väkivaltaisen käytöksen takia Johanna, mikä tragedia. Hän olisi ollut varma kakkonen. Uutena asukkaana tilalle tuli Katri Sorsa.
Viidentenä kolmannessa häätöäänestyksessä putosi Arto, voi parkaraasua. Hän olikin aivan shokissa kun Johanna häntä lämäytti.
Kuudentena neljännessä häätöäänestyksessä putosi Claudia, kauan hän siellä kesti, mutta kotiin oli jo ikävä, kuten hän "ennustikin" putoamisensa jälkeen.
Seitsemäntenä talosta poistettiin Henna Kalinainen, koska hän oli valehdellut että seurustelee, vaikka todellisuudessa hän oli leski.
Kahdeksantena viidennessä häätöäänestyksessä oli tuplahäätö, ja putosivat Katri Sorsa sekä Antti Kurhinen.

FINALISTIPORUKKA JA FINAALI
Finaalissa siis ovat minä, Katri Helena, Cheek ja Michael Monroe. Neljänneksi sijoittui Cheek, kolmanneksi Michael Monroe. Minä ja Katri Helena kävimme taiston, nuoruus ja vanhuus toisiaan vastaan, ja minähän se tulen voittamaan kuten käsikirjoituksessa luvataan.
Finalistiparille tuli yllätävä viimeinen tehtävä, Katrin piti elää sitä aikaa kun minä olen, ja minun piti elää Katrin nuoruusaikaa.



Älkää antako muuten niiden Subin sivujen Big Brother - hakemusten hämätä. Säälittävää räpellystä ja feikkiä koko homma, kilpailijat on jo valittu ja koko homma kuvattu.
Ensi kerrallla kerron lisää kauden kulusta,
Sigrid.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti