maanantai 25. helmikuuta 2013

Survivors


 Kaikkeen sitä suomalaiset lähtevätkin!
Tuo ohjelma oli hyvä kun se oli amerikassa, itsekkin hain mukaan ja pääsinkin, mutta siirryin tuotannon puolelle ideoimaan haasteita. Suomenkin versioon minua kosiskeltiin, mutta se oli tavisversio niin eipä paljoa kiinnostanut. Kilpailijat ovat täyttä sontaa, paitsi suosikkini Andrea, joka jo putosikin niiden junttien päätöksellä. Eihän siellä erilaisuutta kestetä, hän on todellinen selviytyjä ja kauden moraalinen voittaja. Jäljellä on enää suomalaisjuntteja ja yksi ryhävalas.

Voittajahan olisi selvä, jos minä olisin mukaan mennyt. Tuottajakin
oikein rukoili että, "Sigrid, olet paras!! Tule mukaan, lupaamme että voitat, huijaamme vaikka"
No, minä olen rehellinen joten en mennyt sellaiseen peliin mukaan. Tiedän kyllä että olen kaunis ja ihana, hih <3

Aki , tuo toivoton ääliö, jonka aivoista ei olisi edes munakupin täytteeksi. Luuleko hän todella liikoja itsestään? Vaikka pienimmän munakuppini ottaisin, niin ei sinne Akin aivoista ja älystä täytettä olisi. Hän on aivan kyvytön etenemään kisassa, vaikka luuleekin olevansa joku pomo. Satun kyllä tietämään hän putoaa varsin pian, tuottaja minulle vähän spoilaili (tiesinhän minä Karimin voitostakin). Johnny Depp valitettavasti peruutti tulonsa viime hetkellä!

Hanna H. Ehdoton suosikkini ja ainut kelvollinen kisajaa, hänessä on asennetta ja voittajan tahtoa! Ehdoton ykkönen, joka tulee voittamaan kauden. Oho, spoilasinko. Anteeksi vain kovasti, mutta totuus sattuu (ainakin teitä Hannavihaajia, joita tuntuu riittävän kateuden takia. Mutta Hanna on blogiani lukenut ja kovasti tykkää, tätäkin postausta varmaan lukee nyt ellei ole voittorahoillaan lähtenyt Vegasiin). Kauden voittaja on tässä, olkaa hyvät.

Hanna V. Uskonnollista POTASKAA. Tästä en voi sanoa juuta enkä jaata, uskoo ken tahtoo, itse en uskonut edes Usko Eevertti Luttisen voittoon, vaikka moni uskoi Uskoon. Kirkkoonhan tämä uskoja kuuluu muille saarnamaan uskosta, eikä suinkaan tuolle saarelle missä ei Jeesus eikä Mooses auta vaikka pallilta putoaisi ja soihtu sammuisi.

Harri Niin kyllästyttävä persoona että Dale (koirani) nukahti katsoessaan ohjelmaa, vaikka olin juuri antanut sille tirauksen kahvia.Kyllä itseänikin alkoi haukotuttamaan jo puolivälissä, suurin syy oli Harrin persoona.

Heini Kova on ainakin valehtelemaan, kun väittää olevansa Ullan kanssa naimisissa. Kukahan tämä Ulla edes on, Taalasmaa ehkä? Ei käy kyllä kateeksi siinä tapauksessa, mutta tiedoksenne että nainen ei voi mennä naisen kanssa naimisiin suomessa, eli Heinillä on nyt jostain syystä jutut viistossa. En usko että hän on Amerikassa käynyt liittoansa korisemassa, tuskin hän muuten olisi lähtenyt tälläiseen visaan mukaan. En voi muuta sanoa kuin että tuollaiset huijarit ulos kilpailusta!

Henri Tämä rauhanturvaaja voisi turvata minun rauhani painumalla ulos kilpailusta, raivostuttaa tuollaiset tekopyhät hippiäiset. Minusta hänellä on yksi tie saarelta ja se on ULOS. Onneksi moinen ei sentään tule voittamaan.

Jani En ole ikinä kuullut mitään hyvää Jani - nimisistä. Tämän palomestarin piti minun asuntoni tulipalo sammuttaa, mutta hänpä sitten nukkui pommiin...

Janne Tämä mursu on ehdoton inhokkini, hän on vain muitten kilpailua hidastanut ja roikkuu vain mukana, hänestä on muille vain vaivaa. Jos itse olisin tuolla, sanoisin pari valittua sanaa ja äänestäisin hänet samantien kotiin mussuttamaan pullaa.

Loput ovat niin huonoja etteivät edes sanat riitä...
Koko kausi on ollut täydellistä formaatin munaamista, amerikassa osataan sentään hoitaa asiat joita täällä suomenkamaralla epätoivoisesti plagioidaan.



Minullehan kuuluu hyvää, lensin Viroon Tallinaan, jossa on kamala talvi, ällöttää. Arnold on pettänyt minua. Löysin hänet baarin takahuoneesta suutelemassa erästä Yvonne Johanaa. No, minäpä heitin drinkit seinään ja läksin ovet paukkuen, matkalaukut olallani. Ennen lähtöäni ilmiansin Yvonnen työtodistuksen väärentämisestä, ja Arnoldin kengurunmetsästyksestä. Molemmat istuvat nyt linnaa. Yvonne maksimissaan 5 vuotta, ja Arnold 15 vuotta. Nyt on hyvä mieli. Sain heidät pois päiväjärjestyksestä (: Otin siis äkkilähdön Viroon, koska halusin shoppailla. Kallis Guccin takki lähti mukaan.


Tälläinenkin tarttui mukaan, aitoa Hollisteria!
Tässä ei nyt oikein muuta ole,
Kisses, Sigrid <3



 
 




 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti