keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Harvinaisen Iholla

Heippa hei, take away.
Täällä Tallinnassa majailen Schlossle Hotelissa! Kyllä, kuulitte oikein. Sinne ei ihan duunarit pääsisikään, minulla sen sijaan varaa vaikka ostaa oma asunto täältä, mutta en viihdy niin usein Virossa. Ajattelin näin postauksen aluksi vastata näihin kaikkein useimpiin kysyttyihin kysymyksiin.

Jos suomalaiset ovat niin inhottavia, mikset kirjoita englanniksi?
Hei haloo onks valoo? Vastaushan on simppeli! Olen kirjoittanut tänne henkilökohtaisesta elämästäni, mm. syrjähypyistäni ja miehistäni... En halua, että he osaavat lukea blogia, siksi kirjoitan suomeksi. Haluan myös että teillä suomalaisilla on jotain viihdettä, harva ymmärtää englantia siellä käpylässä.

Ei, en myöskään vastaa englanniksi. Muutenhan mieheni pääsisivät asiasta harvinaisen jyvälle.

Oletko feikki?
Olen aidompi kuin äitisi raskaudenkeskeytys.

Tänään arvostelenkin erästä tv-sarjaa, ja on myös tulossa kysymyspostaus. Saatte kaikki kysellä vapaasti kaikkia kysymyksiä, ja vannon kautta Clintonin että vastaan jokaiseen! (: Saattavat vastaukset tulla jopa videon muodossa, kun näin paljon minua haluatte nähdä, ja että todistan aitouteni. Tälläistä siis luvassa!
Jokatapauksessa, sarja jota arvostelen on nimeltään IHOLLA. Siellä ne suomalaiset naiset valittavat, mutta eivät tee asialle yhtään mitään. Arvostelen toki esiintyjät, joista ei kyllä kovin paljon positiivista sanottavaa löydy. Claudia Evekin mokasi itsensä suuren yleisön edessä, huh huh.

Claudia Muka "selvännäkijä", hän näkee vain aviomiehensä pöksyihin jos niihinkään (silloinkin täytyisi olla TODELLA humalasssa), ainiin - hänellä ei olekaan miestä, minähän ihan unohdin (: Vaikkei se ihme olekkaan... Ennustaa muka BBn voittajan, ennustaa tunnustaa ja pahempaa on luvasssa, ja ennustushan meni pieleen... Claudiasta ei löydy mitään hyvää sanottavaa.

Sanni Tuota naista tekisi mieli heittää korkokengällä, mitä hän oikein valittaa? Tekisi asialle jotain, en ymmärä miksi pitää hakeutua televisioon valittamaan. Toisaalta kyllä että Suomen ilmasto turruttaa vähäisetkin aivonrippeet, meidänhän pitäisi oikein sääliä Sannia.

Venla Ainut siedettävä, iloinen persoona, joka on myös hyvä ystäväni. Minä häntä tähän sarjaan kannustin menemään, Venla kun on ennenkin ollut julkisuudessa, hänhän on radiojuontaja, jos ette satu tietämään. Kerran hänen kanssaan juonsin YleXän aamujuonnon, oli oikein mukava rupatteluhetki ja shekin sain siitä hyvästä. En ole Venlaakaan pitkään aikaan nähnyt, kesällä aion viettää railakasta elämää.

Marketta Voi että. Tyypillinen suomalainen nainen, joka vain määkii ja valittaa. Sanniakin pahempi tapaus mielestäni. Häntä edes tuskin muistan, on siinä sellainen. Intoilee aina häistä, mutta Janin kanssa ei pääsisi naimisiin.

Oliko siellä joku viideskin? Ei tainut olla.


1 kommentti: