maanantai 19. elokuuta 2013

Mark Hunts MONEY

"Mainiota" , sanoi Zutterberg "Ne idiootit eivät tajua, että tämä on ainoastaan suunnitelmani viedä heidän rahansa!", ja purskahti kammottavaan pahisnauruun. Tälläisen puhelun hän soitti minulle aamuyöstä. Hän on valitettavasti nyt Illuminatin vankina, eli hänen nykytilansa ei ole mikään kehuttava. Tilalle on asetettu klooni, ja Illuminatin suunnitelma on kaataa facebook yön pimeinä tunteina tekemällä julkimoille oma, maksullinen fb (mihin minulla on tietysti jo tunnukset, koko maailman minut tuntee!). Valitettavasti Markia emme voi enää auttaa, hän on nyt paremmassa paikassa. Itse olen klooniin jo ystävystynyt, ja perinkin puolet facebook-tuloista nykyään, minulta on turha mitään viestejä salailla.



Valitettavasti emme voi Illuminatia vastaan, Antti Tuiskukaan ei tätä ota tosissaan, hän vaatii itselleen jo pinkin chat-taustan.
"Mie halluun pinkin Mark Zutterbergin!" , hän ilmoitti sen jälkeen kun me facebookin kokouksessa keskustelimme kaappauksesta, ja kloonin kuvioihin astumisesta. Illuminatissa suunniteltiin Antti Tuiskun kaappaamista, mutta tarpeeksi ärsyttävää kloonia ei löytynyt varastoista. Minähän olen tietysti niin uniikki että minua on turha kaappailla, enkä kelpuuttaisi sieppaajaltani mitä tahansa varastoa vankipaikakseni, mutta voisin kyllä auttaa kaappaajaa sisustuksessa. Jos Illuminati nyt minut nappaisi, niin varmasti tekisin ukaasin paikan karuudesta, minä haluan pinkin sellin baarikaapilla ja pehmellä kaksisataametrisellä sänkypatjalla, mutta eiväthän he tyylistä mitään tajua.

Sitten iloisempiin aiheisiin. Kesälomani vietin suurimmaksi osin ulkomailla rellestäen. Kuviakin tuli napattua, tässä niistä nyt pari onnistunutta otosta:


 
Rakas ystäväni Birgit Von Bauren, hän on italialaista sukua, hyvin hienostunut vanha rouva. Seurustelee erään hyvin kuuluisan liikemiehen kanssa (suunitellut Hugo Bossin hajuvedet). Hän katosi jonnekkin Alpeilla, kun vannoi "kylmää jaksan sen mustan mäen laskee!!". Ei häntä ole sen koommin näkynyt, mutta liikemiestä on näkynyt senkin edestä, mehän nykyään seurustelemme. Turha teidän on minua tuomita, itse se Birgit jäätikölle häipyi, edes rekikoirat eivät häntä enää löytäneet. On se Birgit niin hyvä katoamaan! Hänellä oli myös jotain mielenterveydellisiä ongelmia, ehkä niiden takia hän on vieläkin teillä tietämättömillä. Saattoi skitsofrenia saattoi puhjeta aivan yllättäen, vielä kesällä hän oli niin hyvässä kunnossa. Edes murha.infosta en ole saanut lisätietoa, he eivät taida välittää Birgitin kohtalosta, ihme höhlät...



Drinksuilla Kattyn kanssa.

3 kommenttia:

  1. Zuckerberg, Illuminati, Antti Tuisku and clones mentioned, FTW! Plus Google Image search. This is getting fucking interesting! Please, I want to read some shit on neurohacking, pretty please! A good conspiracy helps me sleep at night.

    VastaaPoista
  2. JES! Tämäkin paska trolli väsyi juttujensa ristiriitaan ja on lopettanut! JES!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se facebookissa vielä riehuu, joten ei kannata iloita muna pystyssä

      Poista