keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

WTF John!

Kyllä se on nyt valitettavasti todistettu että niitä juntteja löytyy muualtakin kuin SUOMESTA. En olisi ikinä uskonut että niinkin ihana ja hehkeä maa kuin Englanti kätkee sisäänsä tälläistä sisäsiittoista juttiutta... (Voisin jopa sanoa, että tämä kyseinen herra päihittää juntteudellaan jopa Kari Tapion)

Noh, te varmasti palatte halusta tietää kuka/mikä tämä John on miehiään... No minäpä kerron koko tarinan mitään peittelemättä...

Oli kaunis alkukesän ilta kun kävelin muinanaisina pitkin kuuluisaa Oxford Streettiä kauppakassit heiluen. Oli juuri tullut pyörähdettyä mm. Victoria Secretillä ja Forever 21:llä. (Minua kyllä luullaan ulkonäön perusteella 18 vuotiaaksi, olen niin nuorena pysynyt ;) Hihi!)
Noh, vastaan saapasteli tämä kyseinen lätsäpekka ja tunnistin hänet heti, hän oli vanha koulukaverini (University Of Oxfor-ajoilta)  ja sen aikainen "poikaystäväni", tosin itse leikin vain hänen tunteillaan.. (Minä en tyylitajutonta tallikkaa katsele ollenkaan...) Me moikkasimme siinä vanhan ystävyyden merkeissä, itse yritin nopeasti liusua paikalta, ettei tuo vain alkaisi ehdotella mitään sen enempää, noh eihän tuo toivoton taliaivo osannut irti päästää joten roikkui sitten mukana koko loppupäivän.
Olin raivoissani.

Palasin Suomeen kesäkuun puolivälissä selvittelemään tarkemmin hajuveteni myyntitilastoja ja myyntiä niin silloin vasta pyöritys alkoikin. John pommitti jatkuvasti tekstiviesteillä, ihan ystävyksinä kuitenkin (ainakin NIIN minä luulin) Kutsuin sitten hänet luokseni Helsinkiin kun hän tänne niin paljon tahtoi päästä (Ihmettelen kyllä suuresti, kuka tahtoisi vapaaehtoisesti lähteä Suomeen? ...Nii-in, sitä minäkin ensin ihmettelin ennenkuin alkoi valjeta mitä miehellä todella liikkui mielessä)

John sitten Suomeen saapui ja majoittautui varsin alaluokkaiseen Hotelliin, jonka nimeä en edes saata mainita... Minun Kuusisaaren asuntooni ei kukatahansa duunari niin vain tule, portsarilla on naamaraja.

Siitä alkoikin viikonmittainen pyöritys SUOMESSA, mikä masensi minua suunnattomasti. John näytti sensijaan olevan aivan innoissaan tästä kaikesta.
Ensimmäiseksi suuntasimme niinkin karuun paikkaan kuin Linnanmäelle, ystäväni Johanna ja Niko tulivat mukaan. Minä en itse tue tätä Linnanmäkeä millään tasolla (eivät osaa ottaa edes KRITIIKKIÄ vastaan, poistivat vain kommenttini kun lauoin totuuksia heidän FB - sivuilleen) sain siis ilmaiseksi pyöriä niissä laitteissa, muut joutuivat tietysti maksumiehiksi.
Suuntasimme rakettiin joka on aika rupuinen verrattuna mm. Los Angelesin suurensuureen vapaapudottajaan. (en myöskään YMMÄRRÄ MIKSI laitteiden nimet on pitänyt muuntaa naurettaviksi Suomalaisiksi väännelmiksi), tämän 'Raketin' ollessaan huipulla naurahdin lähinnä vaivaantuneisuuttani, mutta siinä samassa John tarrasi tiukasti kädestäni. Olin järkyttynyt. Vetäisin nopeasti käden takaisin enkä puhua pukahtanut mitään enää sinä päivänä Johnille, Johannan ja Nikon kanssa puhuin sitten sitäkin enemmän.

Seuraavana päivänä en tahtonut nähdä enää tätä J:llä alkavaa Junttia, ja hyvä niin. Hän liehitteli minua minkä kerkesi Facebookin välityksellä. Ihme pelimanni!

Siinä sitten vietimmekin loppuviikon Helsinkiä kierrellessä kunnes viimeisenä iltana John tahtoi vaihtaa suudelmia kanssani! Se ei tullut kuuloonkaan! Tinttasin häntä aika napakasti ja läksin taksilla takaisin Kuusisaareen boolille. Olisittepa nähneet hänen ilmeensä, se oli todella näkemisen arvoinen.

Tämä olisi hyvä teidän JOKAISEN Suomalaisen juntin (ja nyt myös Englantilaisen) opittava, että minä en tapaile:

1) Tyylitajuttomia juntteja
2) DUUNAREITA
3) Jotka omistavat vanhemman puhelinmallin kuin Iphone 5/5s TAI Samsung Galaxy 4 (muita malleja en edes kelpuuta, puhelin antaa kuitenkin hyvin oleellisen kuvan ihmisestä niinkuin olen täälläkin jo monet kerrat kuuluttanut)
4) Suomalaisia
5) Miehiä joilla ei ole pituutta/ulkonäköä.

On se kumma kun silti kaikki minua yrittävät, vaikka täyttävät jokaisen yllämainitun kohdan.

Siinä nyt oli vähän mietittävää täksipäiväksi.
Huomenna lähden Lontooseen katsomaan ihanaa kummilastani, itse Englannin prinssiä ;)
Love, Sigrid<3

1 kommentti:

  1. Sigge puhuu asiaa ja osaa ne tuoda hyvin esiin blogissaan ja onneksi se hengailu Johnin kanssa kuitenkin päättyi tavallaan hyvin ja Sigge pääsi palaamaan omaan arkeensa nopeasti hieno juttu : )

    VastaaPoista