torstai 23. toukokuuta 2013

I Dont Be Your Queen Bee

On tämä kyllä pöyristyttävää! Miten Suomi voidaan nolata näinkin moukkamaisella tavalla, tai ennen kaikkea Krista? Ei tämä ole mahdollista, EDES SUOMESSA. Sen jääkiekkotappion nyt arvasikin, eivät suomalaiset ikinä pysty mihinkään - ensin ollaan niin varmoja, ja kaikki menee päin peetä!
Itse olin jääkiekkoa seuraamassa ihan paikan päällä, silloin kyllä huomasi jotain vilunkipeliä siinäkin hommassa, ja näinkin kun eräs nimeltämainitsematon ruotsinpelaaja veti kiellettyjä aineita backstagella. Lähetinkin tästä reklamaation Ilta-Lehteen, mutta eivät ottaneet kuuleviin korviinsa (taitaa olla toimituksessa ruotsalaista väkeä!) Tästä kimpaantuneena aloin levittämään juttua.

Mutta nyt takaisin siihen Kristan häviöön. On tämä järkyttävää, suorastaan shokki. Kyllä se oli Krista olisi voittanut, mutta muut maat eivät osanneet pitää peliään puhtaana. Kaikista maista löytyi jonkinlaista vilunkipeliä (mihin suomi ei tietenkään pysty, eikä edes halua osallistua!). Tunsin kyllä kaikki edustajat ihan henkilökohtaisesti, olen niin monet kerrat heidän kanssaan euroviisuviikon aikana iltaa istunut. Voittaja nyt on sellainen himpukka, jolla on aivojen tilalla maksalaatikkoa. Kreikka oli ihan hyvä, mutta kyllähän se nyt tietää että jos Kreikka olisi voittanut niin suomi olisi ne viisut silti maksanut, Kreikka kun ei osaa pitää huolta rahoistaan.

Melko ironista, että kreikkalaiset lauloivat "alcohol is free" , mehän heidän menonsa maksamme, täällä suomen sumpareessa. Alexander Rybakiakin pääsin moikkaamaan pitkästä aikaa, ja meillä tuli pientä sutinaa. Rybak pyysi minua jo backstagelle siivouskomeroon, mutta halusin Kristaa, toisaalta hänelläkin oli omat menonsa Reetan kanssa! Ja kun tulokset julkistettiin, taisin pyörtyä raivosta!

No, siinä vaiheessa ei auttanut marina. Läksimme seuraavana päivänä Kristan kanssa shoppailemaan Tukholmaan, monet tulivat nimmareita pyytämään, emme antaneet. Ja tiedoksenne, minä aion osallistua ensi vuonna uuden musiikin kilpailuun oman kappaleeni voimin! Sanat julkistan tietysti täällä mitä pikimiten, että nyt tarkkana kuin porkkanat, kaikki minun ihanat seuraajat <3

PS. Huomenna alkaa BBC - Lifestyle kanavalta oma talkshowni, Night With Sigrid, ensimmäisessä jaksossa vieraina Johnny Depp, Madonna, Niko Saarinen, Jack Efron, Robert Pattinson, Taylor Swift.
Aiheena seuraavat "Taylorin monet miehet", "Madonnan kauhujen kesä", "Johnnyn uusi mies", "Nikon salattu elämä", "Robertin hairahdus", sekä "Jackin kalinat"

Kisses, Sigrid



Kuvassa vasemmalta: Sigrid Von Vlyck, Vanessa Huknes, Krista Siegrifds, Yvonne Ahao, Reetta Kaartinen ja Päivi Pesonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti